Eetfestijn Emiel Verstrynge was een voltreffer

Het jaarlijks eetfestijn van de supportersclub van Emiel Verstrynge was terug een groot feest op 2 dagen namelijk vrijdag  17 en zaterdag 18 maart in zaal Sparrenhof te Eeklo. Het bestuur van de supportersclub onder leiding van Andy Willems , Jurgen Martens en Piet Lammertyn had alles mooi geregeld om er voor iedereen een fijne avond van te maken. Op vrijdag waren oa Bert Vermeire en André Geirland aanwezig.

 Foto's copyright ERM

Toch twee veldriticonen uit Beernem en Adegem. Het werd een gezellige tweedaagse waar je kon merken dat Emiel zeer geliefd is bij het publiek. Op het menu stonden frietjes met groentjes en warme beenhesp of balletjes in de tomatensaus met als dessert een eclair. Tevens was er ook een tombola met leuke prijzen en als hoofdprijs een reischeque van 350 euro op beide dagen. Na dit alles kon er nog mooi nagekaart worden over het fantastisch seizoen welk Emiel gepresteerd had met als uitschieter de Europese titel veldrijden op de citadel van Namen.

De beloftevolle Adegemnaar was dan ook heel dankbaar voor de vele steun die hij mocht ontvangen tijdens het afgelopen cyclocross seizoen .Tevens bedankte Emiel alle aanwezigen tijdens het geslaagde supporters eetfestijn .

          

Ook wij vonden het gezellig en zijn volgend jaar terug van de partij. En wensen Emiel een mooi wegseizoen ter voorbereiding van een fantastisch crossseizoen.