E.R.M. Kalender 2022

Onze huisfotograaf Rudi kon voor zijn ERM kalender 2022 tvv het kinderkankerfonds UZ Gent rekenen op 20 charmante dames om aan dit prachtig project mee te werken. Welk te verkrijgen is vanaf zondag 21 november de dag van de persvoorstelling.

Op de kleur kalenders A3 formaat vindt je ook de schoolvakanties en feestdagen terug. Tevens heb je op de drie laatste bladzijden per vier maand de kalender 2023 met tevens de schoolvakanties en feestdagen.

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalenders zijn verkrijgbaar na storting van 12 euro ( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer Maenhout Rudi BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres.

Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Indien je me ergens tegenkomt kan je ook rechtstreeks aan mij vragen of aan een van de modellen en dan betaal je 10 euro. Alvast bedankt op voorhand.

De kalenders kunnen enkel besteld worden in België.

Hier alvast een voorsmaakje van de modellen - dit zijn natuurlijk niet de foto's van de kalender zelf - om je helemaal te overtuigen:

ERM Kalender 2022

Nathalie

Nathalie

Magalie

Magalie

Jolien

Jolien

Jolien

Jolien

Emilia

Emilia

Laura

Laura

Ellen

Ellen

Yaiza

Yaiza

Tita

Tita

Nancy

Nancy

Kennie

Kennie

Emma

Emma

Stephanie

Stephanie

Lindsy

Lindsy

Alexandra

Alexandra

Steffie

Steffie

Anna

Anna

Wendy

Wendy

Annelies

Annelies

Nathalie

Nathalie