26ste EDITIE U 13 CUP BASSEVELDE OP 2-3 en 4 Juli 2023

Na een succesvolle 25ste Editie van de U13 Cup te Bassevelde welk begin Juni dit jaar na 2 jaar afwezigheid door covid 19 plaats vond was het nog even gissen of er een vervolg zou aan gebreid worden. Voor tornooi directeur John De Pauw en zijn team is de "GOESTING" te groot om niet verder te doen na een succesvolle zilveren editie . Indertijd werd er gestart onder de naam Internationaal miniementornooi welk momenteel uitgegroeid is tot een U 13 tornooi met veel aanzien in België en daarbuiten.

Foto's copyright ERM

Dit tornooi zet het Meetjeslandse dorp op de landkaart en mag beschouwd worden als het grootste U 13 tornooi van het land en daar mogen de Basseveldenaren best fier op zijn. Na twee jaar afwezigheid stond iedereen er weer. De ploegen , afgevaardigden en de vele vrijwilligers maken samen met het team rond tornooidirecteur John De Pauw er een unieke sfeer van welk het tornooi zo groot maakt . Dit alles maakt het te mooi om nu de handdoek te gooien en wie weet in al hun enthousiasme kan het tornooi nog beter en grootser worden .

Vanaf heden kan je u opgeven als medewerker of sponsor via https://www.tornooibassevelde.be/v4/info/contact/  en dan kunnen we met zijn allen er terug een top editie van maken in het weekend van 2 tot 4 juli in 2023.