Daan Hugaert en echtgenote Lut genoten van première van "De Klokkenluider van de Notre Dame"

Vrijdagavond 23 augustus vond de langverwachte première van "De Klokkenluider van de Notre Dame" plaats aan het pittoreske Donkmeer in Berlare. Onder een adembenemende zonsondergang werden prominenten en theaterliefhebbers getrakteerd op een onvergetelijk spektakel dat baadde in een betoverend lichtspel. De combinatie van indrukwekkende decors, sterke vocale prestaties en vuurwerk maakte de avond compleet.

 Foto's copyright ERM

Een van de genodigden was acteur Daan Hugaert welk we oa kennen van zijn rol in Witse , Wittekerke en vooral als Eddy in de VRT serie Thuis. Daan had zijn echtgenote Lut meegebracht. Beiden genoten van de openlucht musical ' De klokkenluider van de Notre Dame '. We hadden nog een gezellige babbel met Daan tijdens de receptie en voor ons ging hij ook nog even op de foto met Jo De Meyere ook een icoon als acteur.

CREATIEF TEAM: Regisseur: Bruno Van Heystraeten Muzikale leiding: Geert Baetens Decorontwerp: Marnik Baert Choreografie en regie-assistentie: Ingrid Coppieters Kostuumontwerp: Elvira Van Bavinckhove Met een Vlaamse topcast: Nordin De Moor (Frollo) Idalie Samad (Esmeralda) Ruben Van Keer (Quasimodo) Hilde Van Wesepoel (waterspuwer) Leendert De Vis (Phoebus de Martin) Pieter Casteleyn (Clopin Trouillefou) Van 23 augustus tot 7 september - Donkmeer Berlare Een productie van FESTIVARIA - Tickets : www.festivaria.eu