Premiére " Hoog In De Lucht " was een hoogvlieger

Op een zwoele vrijdagavond meer bepaald 19 juli gingen we naar de premiére van de komedie " Hoog in de Lucht " een dertiende productie van de Sven De Ridder Company in theater Elckerlyc aan de Frankrijklei in Antwerpen. De rode loper lag voor deze gelegenheid in openlucht net voor de ingang. Ook de airco in de zaal kwam goed van pas zodanig dat het aanwezige publiek niet oververhit geraakte van de woelige sfeer op het podia bij vliegtuig maatschappij De Vliegher Airlines.

  Foto's copyright ERM

Een sympathiek familie bedrijf welk in woelig water terecht komt eens dochter Nadia ( gespeeld door Kristel Verbeke ) de leiding overnam van haar bejaarde vader. Het enthousiaste personeel met in de hoofdrollen Luc Verhoeven , Sven De Ridder , Jasmine Jaspers , Linda De Ridder en Brik Van Dyck. Het werd een komedie waarin de Sven De Ridder Company weinig risico's neemt en op veiligheid speelde. In het verleden durfden ze wel eens in de zomermaanden voor een experiment zorgen welk altijd door het publiek goed onthaald werd. Maar ondanks hun veiligheid werd deze komedie toch weer een hoogvlieger met een enthousiast publiek in de zaal.

               

En daar kan je als theatergezelschap met volle teugen van genieten om op deze elan verder te gaan naar een volgende komedie. Met al hun kennis weten Sven en Brik het publiek altijd te beroeren en met de juiste cast op de juiste plaats weet je als geen ander dat je terug een schitterende komedie avond tegemoet gaat. Voor elke komedie liefhebber is deze voorstelling een absolute aanrader welk je nog kan zien tot 18 augustus in theater Elckerlyc. 

                                                  

HOOG IN DE LUCHT een FIRST CLASS komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder. DEVLIEGHER AIRLINES is een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader blijft er van de gezellige werksfeer plots niks meer over. Wanneer de kleine vliegmaatschappij dan ook nog eens dreigt te worden opgeslorpt door een grote buitenlandse speler, legt het personeel ten einde raad het werk neer. Overleeft Devliegher Airlines de staking of gaat het roemloos ten onder? Te zien vanaf 18 juli tot en met 18 augustus 2024 in theater Elckerlyc Komedie " HOOG IN DE LUCHT" . Cast: Kristel Verbeke, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers, Linda De Ridder, Brik en Sven.

Info : https://www.svenderiddercompany.be/voorstellingen/hoog-in-de-lucht