BABES - Een nieuwe musicalcomedy

In de jaren ’90 was het een meidengroep waarvan iedereen de liedjes mee kon zingen: BABES. Maar als één van de vier zangeressen wegvalt, valt in no time de succesvolle formatie uit elkaar. In een tijd waarin vaker op het verleden wordt teruggegrepen om succes te bereiken, besluiten Nathalie, Sanne en Pamela (de drie overgebleven leden van BABES) om onder leiding van hun vroegere manager Guido ongeveer 25 jaar later toch weer bij elkaar te komen.

  Foto met dank aan Iskariot vzw

BABES is een nieuwe Vlaamse musicalcomedy van de makers van “Lelies”, “Josephine B.” en “Goodbye Norma, Jeane” en speelt vanaf 11 oktober 2024 slechts 4 weken exclusief in het Fakkeltheater. Glansrollen zijn er weggelegd voor Bieke Ilegems – die tevens haar musicaldebuut maakt -, Daisy Thys, Maike Boerdam en Peter Thyssen. Ze zullen begeleid worden door een live orkest onder leiding van Thomas Vanhauwaert.

Deze maand kwam de volledige ploeg van BABES voor het eerst bij elkaar om kennis te maken met het script en de muziek. Ze vlogen er meteen stevig in! Voor Bieke Ilegems is het haar musicaldebuut. Ze kijkt er ontzettend naar uit: "Ik heb vrijwel meteen 'ja' gezegd tegen deze musical omdat het een jeugddroom is om eens te mogen zingen op een podium. Met het motto van Pipi Langkous in mijn achterhoofd: 'Ik heb het nog niet gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'. Vol vertrouwen in het team dat me zal dragen en de klasbakken door wie ik omringd ben, met tonnen musicalervaring en -talent."

Tickets :  https://www.fakkeltheater.be/voorstellingen/babes-een-nieuwe-musicalcomedy