DE BALLROOMBEKER BELOOFT EEN SWINGENDE, ZWOELE ZOMERKOMEDIE TE WORDEN

Lachen op het ritme van de tango. We maken kennis met dansschool ‘Step by Step’ uit Hoboken. De school is gespecialiseerd in ballroom en wordt uitgebaat door de strenge dansdocente Margot en haar man Ronny die als manusje-van-alles zorgt voor de omkadering. Dankzij hun goudhaantjes Giorgio en Vanessa rijgt ’Step by Step’ al jaren de successen aan elkaar. Heel wat bekers sieren reeds de danszaal, tot grote trots van Margot en Ronny.

 

Maar binnenkort is die ene wedstrijd die alles zal bepalen : ‘De Ballroombeker der Lage Landen’! En die moet absoluut in hun bezit komen. Het ziet er naar uit dat dit ook zal gebeuren tot echter een onvoorziene wending roet in het eten gooit!

Valt er nog iets te redden? Zijn de nieuwe aanwinsten Boris en Sabine een optie? Of moet ‘Step by Step’ de droom van die oh-zo-belangrijke ballroombeker opbergen?

DE BALLROOMBEKER wordt de zwoelste en swingendste zomerkomedie van 2024!

OVER HET ACHTERLAND Sinds 2016 brengt Het Achterland elke zomer een nieuwe komedie op de planken van het Fakkeltheater. Producties die het publiek verwarmen, ontroeren en vooral doen glimlachen. Meer info via www.hetachterland.be 

PRAKTISCHE INFO - DE BALLROOMBEKER DE BALLROOMBEKER is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be  Regie en scenario: Jeroen Maes Choreografie: Frank & Laura Zegels Cast : Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck, Matthew Michel, Jervin Weckx, Vicky Florus, Thomas Servranckx en Ylenia Mele Periode: Van 28 juni 2024 tot en met 11 augustus 2024 Vrijdag en zaterdag om 20u en zondag om 15u Locatie: Rode Zaal, Fakkeltheater Hoogstraat 12 - 2000 Antwerpen Reserveren: 070 246 036 - www.fakkeltheater.be  Tickets: € 33,00 (alle vermelde prijzen inclusief reserveringskosten) VIP tickets: € 43,00 (inclusief beste plaatsen, pauzedrankje met hapje en progamma) Groep: € 28,00 (vanaf 20 personen)