BACKSTAGE PRODUCTIES ONTHULT EERSTE GROTE NAAM IN "ANNIE - DE MUSICAL"

Backstage Producties, dat vorig jaar nog een felgesmaakte versie van POCAHONTAS - DE MUSICAL bracht, kondigde in maart de langverwachte terugkeer aan van de geliefde musicalklassieker, "ANNIE - DE MUSICAL". Wie de rol van "Annie" gaat vertolken, dat blijft nog even geheim. Er worden nog volop audities georganiseerd. Maar co-producent James Cooke maakt alvast met gepaste trots bekend dat niemand minder dan "musicalklasbak en fenomenaal acteur" Lucas van den Eynde de rol van Oliver Warbucks zal vertolken.

  Foto's copyright Backstages Producties

"Ik heb de kans gehad om hem al vaak in prachtrollen te zien, ik weet 100% zeker dat Lucas een hartverwarmende Oliver "Daddy" Warbucks zal zijn." Gedreven door een getalenteerd creatief team onder leiding van regisseur Jaak Lema en choreograaf Laurent Flament, belooft deze productie een adembenemende ervaring te worden voor theaterliefhebbers van alle leeftijden. De volledige cast wordt deze zomer bekend gemaakt.

"ANNIE - DE MUSICAL" vertelt het verhaal van het guitige en moedige weesmeisje, Annie dat weet te ontsnappen uit het vreselijke weeshuis van de gemene Miss Hannigan. Volg mee de zoektocht naar haar ouders en geniet van enkele wereldhits zoals "Tomorrow" en "It's a hard knock life".

Vanaf 18 januari 2025 is de musical te zien in Antwerpen & Gent: Theater Elckerlyc, Antwerpen Vanaf 18 januari tot en met 9 februari 2025 Capitole Gent Op 15 en 16 februari 2025

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS - ANNIE DE MUSICAL Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Van 18 januari tot en met 9 februari 2025. Capitole Gent, Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent 15 en 16 februari 2025. Productie: Backstage Producties Regie: Jaak Lema Choreografie: Laurent Flament De cast wordt later dit voorjaar bekend gemaakt Tickets en informatie: www.backstage-producties.be