Mooi volk op de Oranje loper voor premiére de schlagerij

Zondagmiddag ging de langverwachte komedie "De Schlagerij" in première in het sfeervolle Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voorstelling, geproduceerd door Backstage Producties, trok tal van bekende Vlamingen en genodigden aan voor een zorgeloze middag met een voorstelling vol humor en plezier. Dit keer geen rode maar een oranje loper voor de genodigden welk wel paste bij het logo van Backstages Producties.

  Foto's copyright ERM

Het publiek , de genodigden en wijzelf genoten met volle teugen van de hilarische voorstelling die zich afspeelt in de slagerij van de familie Vandevelde. De show is doorspekt met grappige scènes en komische situaties.

                                                                                             

De Schlagerij is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen en staat garant voor een heerlijke komedie vol intriges en misverstanden.

                                                                                                         

ROLVERDELING - DE SCHLAGERIJ - Vlaamse slager | Patrick Onzia - Slagersvrouw | Evelien Van Hamme - Schlagerzangeres | Ianthe Tavernier - Buurman | Dirk Van Vooren - Politie-inspecteur e.a. | Maarten Bosmans Regie: Manu Jacobs Tekst: Dirk Van Vooren en Manu Jacobs Productie: Backstage Producties

 

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS 'De Schlagerij’ is tot 16 juni te zien in Theater Elckerlyc. - Frankrijklei 85-87 - Antwerpen Tickets en informatie: https://www.backstage-producties.be/programma/de-schlagerij-lachen-gieren-smullen