Vandaag feestelijke première komedie, "De Schlagerij" in theater Elckerlyc

Deze namiddag gaat de nieuwste komedie van Backstages Producties de schlagerij in premiére in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het zal alvast een namiddag om van te smullen worden met een topcast. We raden de theater liefhebbers nu al aan om snel een ticketje te boeken voor deze schitterende komedie.

KORTE INHOUD - LACHEN, GIEREN, SMULLEN Wanneer een Vlaamse slager zijn vrouw bedriegt met een Hollandse schlagerzangeres, heeft hij heel wat te verbergen voor het thuisfront en vooral voor de klanten. Niet veel later staat de zangeres voor zijn deur, dus moet onze beenhouwer de hulp inroepen van zijn trouwe huurder op de zolderverdieping om een préparé van goed gekruide leugens samen te stellen. Het duurt echter niet lang voor de misverstanden zich beginnen op te stapelen en de slagersvrouw gehakt wil maken van haar ontrouwe echtgenoot... De hamvraag wordt dus hoe onze twee heren hieruit zullen redden!

De cast van "De Schlagerij" bestaat uit bekende namen als Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia. Geschreven door niemand minder dan Manu Jacobs en Dirk Van Vooren, belooft deze klucht een heerlijke belevenis te worden voor het publiek.

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS 'De Schlagerij’ is van 24 mei tot 16 juni te zien in Theater Elckerlyc. - Frankrijklei 85-87 - Antwerpen Tickets en informatie: https://www.backstage-producties.be/programma/de-schlagerij-lachen-gieren-smullen