De Ballroombeker vanaf 28 juni 2024 in Rode Zaal Fakkeltheater

We maken kennis met dansschool ‘Step by Step’ uit Hoboken. De school is gespecialiseerd in ballroom en wordt uitgebaat door de strenge dansdocente Margot en haar man Ronny die als manusje-van-alles zorgt voor de omkadering. Dankzij hun goudhaantjes Giorgio en Vanessa rijgt ’Step by Step’ al jaren de successen aan elkaar. Heel wat bekers sieren reeds de danszaal, tot grote trots van Margot en Ronny.

Maar binnenkort is die ene wedstrijd die alles zal bepalen : ‘De Ballroombeker der Lage Landen’! En die moet absoluut in hun bezit komen. Het ziet er naar uit dat dit ook zal gebeuren tot echter een onvoorziene wending roet in het eten gooit!

Valt er nog iets te redden? Zijn de nieuwe aanwinsten Boris en Sabine een optie? Of moet ‘Step by Step’ de droom van die oh-zo-belangrijke ballroombeker opbergen? DE BALLROOMBEKER wordt de zwoelste en swingendste zomerkomedie van 2024!

Van de makers van “Viva Minerva”, “Café Beveren, “De Sinksenfoor”, "t Strand van Sint-Anneke”, “Oost West, Thuis Best” en “Minerva Veur Altijd”!

Regie/Auteur: Jeroen Maes Cast: Carry Goossens, Greet Rouffaer, Ann Van den Broeck, Vicky Florus, Matthew Michel, Jervin Weckx en Ylenia Mele. De choreografie is in handen van Frank en Laura Zegels, bekend van “James De Musical” en “Dancing With The Stars”.

De Ballroombeker : van 28 06 2024 tot 11 08 2024 Rode Zaal, Hoogstraat 12

Tickets : https://www.fakkeltheater.be/voorstellingen/de-ballroombeker