Morgen gaat "Lady Agatha" in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater

Van 23 mei tot 9 juni zet de Rode Zaal van het Fakkeltheater haar deuren open om de 'Queen of crime' te ontvangen. Ze wordt tot leven gebracht door Lynn Van den Broeck in deze nieuwe productie van Loge10.Wie was Agatha Christie? Ze verkocht wereldwijd twee miljard boeken, toch blijft haar persoonlijk leven voor velen een raadsel. Stap binnen in het fascinerende leven van de meest briljante misdaadauteurs ooit: Agatha Christie.

 

Duik mee in het mysterieuze verhaal van haar persoonlijke leven, dat tot op heden nog steeds een raadsel blijft voor velen. Agatha Christie verkocht wereldwijd 3,2 miljard boeken, maar wie was deze dame precies?Voordat Agatha Christie een bekende misdaadauteur werd, had ze verschillende beroepen. Ze volgde een opleiding tot zangeres en pianiste, werkte tijdens de Eerste Wereldoorlog als verpleegster en apothekersassistente. Daarna begon het schrijven van misdaadromans, toneelstukken, poëzie en korte verhalen. 'Lady Agatha' neemt je mee in een razend tempo en op humoristische manier terug naar haar jeugd, waar ze als jong meisje al gefascineerd was door mysterieuze verhalen en de wereld van de literatuur. Ontdek hoe ze als jonge vrouw moest vechten voor haar plek in een mannenwereld en hoe ze de grootste uitdagingen in haar leven overwon. 'Lady Agatha' is niet alleen de ideale voorstelling voor fans van Christie's werk, maar ook voor iedereen die geboeid is door mysterie en misdaad wat haar bekend heeft gemaakt bij het grote publiek. Mis deze unieke voorstelling niet en koop nu je tickets voor 'Lady Agatha'! Een toneelstuk om nooit te vergeten!

Agatha Christie, ‘the Queen of crime’. MET Lynn Van den Broeck | Danny Timmermans | Arno Moens | Ann De Winne Dirk Van Vaerenbergh | Karin Jacobs

Tickets : https://www.loge10.be/events/lady-agatha