Daphne Paelinck genoot van komedie Vrijdagse Markt

Afgelopen vrijdag ging de komedie " De Vrijdagse Markt " in premiére in het EWT te Deurne. Auteur Frank De Kaey welk ook de regie voor zich nam had een hilarisch stuk geschreven met een fantastische cast. Op de rode loper passeerden toch enkele bekende gezichten welk genoten van de voorstelling. Een van hen was Daphné Paelinck welk een van de vriendelijkste actrices van het land is.

 Foto copyright ERM

Nooit beroerd om even goeiendag te zeggen of een babbeltje te slaan. Daphné vond het een prachtige voorstelling en genoot dan ook van de prestaties welk haar collega's op de planken hadden neergezet. Na de voorstelling tijdens de receptie ging ze dan ook graag even op de foto met Thuis regisseur Ine Goormans. 

DE VRIJDAGSE MARKT auteur en regie : Frank De Kaey met: Dirk Bosschaert, Door Van Boeckel, Thomas Van Goethem, Mathias Daneels, Dorothy Wuyts, Annik Pauwels, Theo van Baarle, Jerry Verhaert en Laura Delmas. Muzikale begeleiding : Geert Burssens nog t/m 23 juni in het EWT Hertstraat 2 te Deurne. Tickets : www.ewt.be