ASPE - MOORD IN DE STUDIO haalt kaap van 11 000 verkochte tickets in premièreweekend in Play Zuid.

Op zondag 19 mei vond de feestelijke voorstelling plaats van het interactieve theaterstuk "ASPE - MOORD IN DE STUDIO", waarbij bekend Vlaanderen zich verzamelde langs de rode loper van Play Zuid om samen met de legendarische inspecteur Van In een moordzaak op te lossen. Helaas waren we niet uitgenodigd en kunnen we jullie ook de rode loper niet meegeven. Het publiek kwam terecht in de setting van een grootse tv-studio waarin Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Patricia Goemaere, Gert Winckelmans, Frans Maas en Manou Kersting de ruimte optimaal gebruiken, onder meer dankzij het gebruik van een grote, centrale catwalk.

  Foto's Steven Hendrix

De mix tussen realiteit en fictie is dan ook een opvallende keuze gemaakt door regisseur Jaak Lema en het creatieve team. De beleving is op deze wijze maximaal. ASPE - MOORD IN DE STUDIO is tot 16 juni te bewonderen in Play Zuid te Antwerpen. Snel wezen is de boodschap, want de staande ovatie van het aanwezige première-publiek vertelde duidelijk dat deze voorstelling een must-see is voor de theaterliefhebbers die houden van een spannende crimi.

BACKSTAGE PRODUCTIES HAALDE DE KAAP VAN 11000 VERKOCHTE TICKETS EN MAAKT CAST EN PUBLIEK ALVAST BLIJ MET DE AANKONDIGING VAN EEN EXTRA VOORSTELLING.

Het publiek kijkt duidelijk reikhalzend uit naar dit nieuwe ASPE-stuk met de terugkeer van Herbert Flack als inspecteur Van In en deze indrukwekkende cast. Zozeer zelfs dat bij de start van de repetities twee extra voorstellingen werden aangekondigd. Ondertussen gingen reeds 11 000 kaartjes over de toonbank voor deze voorstelling. Tijdens het premièreweekend kondigt BACKSTAGE PRODUCTIES nog een extra voorstelling aan op 10 juni om 20 uur. De voorstellingen van "ASPE - MOORD IN DE STUDIO" zijn dan ook een unieke en meeslepende theaterervaring voor het publiek, met Herbert Flack in de iconische rol van Van In omringd door een prachtcast.

EEN INNOVATIEF THEATERCONCEPT VERDIENT EEN NIEUWE LOCATIE DIE MAXIMAAL GEÏNTEGREERD WORDT IN DE VERHAALLIJN : PLAY ZUID Om het interactieve concept kracht bij te zetten speelt ASPE - MOORD IN DE STUDIO zich af in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving.

INTERACTIEF: ASPE - MOORD IN DE STUDIO Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

ASPE - MOORD IN DE STUDIO Productie: Backstage Producties Tekst: Frank Van Laecke - Peter Römer Regie: Jaak Lema

Met: Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Frans Maas, Bert Verbeke, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Patricia Goemaere.

Van 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid - Antwerpen

TICKET-INFO : https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio  PRIJZEN Cat 1 - € 39,00 Cat 2 - € 35,00 Cat 3 - € 31,00