Eveline Cannoot verbaasd vriend en vijand tijdens komedie " kom van dat dak af "

Zaterdagavond hadden we de eer om de premiére bij te wonen van de komedie ' kom van dat dak af ' van het Farcetheater. Locatie was het Arca Theater in het hartje van Gent niet zo ver van het gravensteen. Zangeres en Ment presentatrice Eveline Cannoot beleefde haar vuurdoop in de komedie. Van Eveline wisten we al dat ze een uitstekende zangeres was en ook het presenteren onder de knie had , maar dat ze ons van onze stoel zou blazen in haar debuut tijdens de komedie ' kom van dat dak af ' daar hadden we niet op gerekend.

 Foto's copyright ERM

Zo zie je maar ook al ken je haar reeds 16 jaar toch weet ze je nog te verrassen op een positieve noot. Het is altijd een leuk weerzien met Eveline welk telkens enthousiast is. We waren dan ook heel benieuwd hoe Eveline deze premiére beleefd had en daar gaf ze ons een mooie uitleg voor. Het was nu de derde keer dat we deze schitterende komedie mochten spelen en het voelt heel naturelle aan om met dit fantastisch team op het podium te staan. Ook een hele eer voor me om met al deze toppers dit te mogen spelen. Het was ook een fantastisch publiek welk hier vanavond aanwezig was. Ik had zeker niet al te veel last van stress wel gezonde stress maar daar was ik snel over. Bij deze cast voelde het als thuiskomen toen we moesten repeteren mede doordat het allemaal fijne mensen zijn met kennis voor hun vak .

Met die reden was het voor me enorm fijn om hieraan te kunnen meewerken. Wat was het fijn om deze rol van een soort dom blondje te mogen spelen. Ik kon me er echt heel goed in uitleven en het is puur amusement met dit team ook al moeten we serieus werken om dit tot een goed einde te brengen. Het aanwezige publiek een fijne avond of namiddag te laten beleven is toch het mooiste wat er is. Denk wel dat het deze avond goed gelukt is aan de reacties en applaus van het aanwezige publiek te horen. Wist je trouwens dat dit mijn eerste liefde was vooraleer ik in de muziek wereld terecht kwam na Star Academy in 2005.

Als 15 jarig meisje had ik al eens mogen proeven en dit beviel me wel maar ik kwam in de muziekwereld terecht en werd dit opzij geschoven. Daarom ben ik heel blij dat ik deze kans kreeg bij het Farcetheater welk ik met beide handen nam. Dus is het nu een droom die uitkomt waarin ik me heel hard in amuseer. Ze mogen me gerust nog vragen om in komedies mee te spelen en als het in mijn agenda past met mijn optredens als zangeres ga ik daar met heel veel plezier en goesting op ingaan. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen bij het Farcetheater en wie weet bij andere professionele theatergezelschappen. Ze weten me maar te vinden maar nu ga ik te volle genieten en me smijten voor deze komedie. En weg was Eveline om zich vervolgens bij het publiek te voegen voor een leuke babbel en na te praten over haar debuut waarvan haar ouders en vriend ook genoten hebben. Wie Eveline alsnog aan het werk wil zien in de komedie boek dan snel je ticket op de locatie welk je best uitkomt.

Tickets : https://farcetheater.be/kom-van-dat-dak-af-tickets/