INTEAM STELT CAST LELIES VOOR.

INTEAM STELT CAST LELIES VOOR. Vanaf 6 september brengt InTeam de iconische musicalproductie ‘Lelies’ in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

 

De cast van de musicalproductie ‘Lelies’, die vanaf 6 september in de Rode Zaal van het Fakkeltheater speelt, is bekend. Al eerder stelde het productiehuis Tim Saey, de rol van Simon, en Brecht Callewaert voor, die de rol van Gravin De Tilly speelt. Tim Saey stond recent in musicals als ’40-45’, ‘Red Star Line’ en ‘Damiaan. Brecht schitterde als transvrouw Bernadette in ‘Priscilla, Queen of the Desert’ en kruipt binnenkort in de huid van operalegende Maria Callas. Hannes Vandersteene (‘Mozart’, ‘Legally Blonde’)vertolkt de rol van Bisschop de Bilodeau.

          

De cast wordt aangevuld door enkele ervaren musicalacteurs zoals Rudi Giron (oa in de rol van Broeder Saint-Michel en Baron De Huë) en Florian Slangen (Madame de Rosier). Tenslotte maakt een ‘nieuwe’ lichting musicalartiesten zijn debuut: Wout Puimège, als de jonge Simon, Ruben Santens (momenteel nog in de Nederlandse ‘Mamma Mia’) als Vallier, Joppe Dekoker als de jonge Bilodeau en Thomas Servranckx als ensemblelid.

          

LELIES - EEN LEGENDARISCHE MUSICAL Lelies is gebaseerd op Les feluettes, een toneelstuk van de Canadees Michel Marc Bouchard. Bisschop Jean Bilodeau wordt in 1952 in de gevangenis ontboden, om de laatste biecht van een gevangene af te nemen. Tot diens grote verbazing, blijkt de gevangene Simon Doucet te zijn, een oude kennis van de bisschop. Doucet heeft samen met de andere gevangene een toneelstuk voor de bisschop voorbereid, dat het verhaal van hun gezamenlijk verleden vertelt, en dat door de bisschop werd verdrongen, maar dat Simon nooit heeft kunnen vergeten …

LELIES - ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS ‘Lelies’ speelt vanaf 6 september in de Rode Zaal Fakkeltheater. Regie: Niels de Valk. Muzikale leiding: Charles Vandenbroucke Castfoto's: Steven Hendrix Tickets en info via www.inteam-producties.be