Kim Van Oncen genoot van de komedie ' Prison Party '

Kim Van Oncen welk we reeds meer dan 20 jaar persoonlijk kennen is ook altijd een graag geziene figuur op de rode loper. Sedert onze eerste ontmoeting zovele jaren terug is ze nog geen haar veranderd. Altijd opgewekt super vriendelijk en nooit beroerd om een kort babbeltje te slaan. Ooit was ze een van de kalendermodellen van onze huisfotograaf voor een kalender tvv het kinderkankerfonds .

 Foto's copyright Rudi Maenhout

Het grote publiek zal haar vooral kennen door de tv reeks Dertigers en ook twee jaar terug stond ze op het podium bij Assisen ( De sterrenmoord ) . Ook nam ze deel aan de verraders welk ze ook won en tal van gastrollen in tv reeksen. Het is alvast een druk bezette dame welk ook nog eens een paar delhaize's runt met haar broer . Kim was dan ook heel enthousiast over de komedie Prison Party. Het was genieten van begin tot einde in een ongelooflijk decor welk je nog niet gezien had op een podia. Kim is dan ook heel graag aanwezig om de voorstellingen van de Sven De Ridder Company bij te wonen. Het is een leuke ontspanning tussen mijn drukke agenda en dus zeker een aanrader voor elke theaterliefhebber. 

 Met collega acteur Peter Thyssen

‘PRISON PARTY’, nog tot en met 31 maart 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Dus wees er snel bij indien je een ticketje wil bemachtigen aangezien ze de deur uitvliegen. Prison Party : Regie: Sven De Ridder Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder.

CAST: Sven De Ridder, Kobe Van Herwegen, Dorien Reynaert, Linda De Ridder, Ivan Pecnik en Brik Van Dyck. Meer info en tickets: www.svenderiddercompany.be