Bekend Vlaanderen op de Rode Loper voor premiére Aangespoeld

Vorige week ging de komedie " Aangespoeld " in premiére in Theater Elckerlyc onder massale belangstelling van vele bekenden. Het werd alvast een komedie waarin het publiek meermaals luidruchtig in de lach schoot. Het werd een voorstelling om van te smullen en naar onze mening het beste komediestuk welk Sven De Ridder Company dit jaar op de planken bracht.

 Foto's copyright ERM

Hetgeen ons nog naar meer van zulke producties doet verlangen. Iedereen was heel positief van hetgeen ze te zien kregen en ging met grote voldoening huiswaarts . Het was dan ook een topcast die op de planken stond en debutant Juan Gerlo die al meerdere strepen op zijn hoed had verdiend in verschillende musicals liet zich heel positief opmerken bij zijn debuut in de comedy wereld. Wellicht voor herhaling vatbaar voor de getalenteerde Gerlo.

Wie deze schitterende komedie alsnog wil gaan bekijken kan nog terecht tot zondag 20 augustus in Theater Elckerlyc voor een avond of namiddag vol ontspanning. 

 

Cast: SVEN DE RIDDER, PETER THYSSEN, NELE GOOSSENS, JASMINE JASPERS, JUAN GERLO en BRIK VAN DYCK Regie: Sven De Ridder Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder Productie: Sven De Ridder Company AANGSEPOELD gaat in première op donderdag 13 juli 2023 in Theater Elckerlyc en loopt daar tem zondag 20 augustus 2023.

Tickets : www.elckerlyc.be  of telefonisch 070 - 691 002