Het dak gaat eraf tijdens première van de zomerkomedie Minerva Veur Altijd in het Fakkeltheater.

De zomerkomedie Minerva Veur Altijd miste zijn start niet op de premiére avond met tal van genodigden in de zaal. De voorstelling was een kluchtig fictief verhaal over de seniorenzender Minerva op Linkeroever. Regisseur Jeroen Maes de koning in het regisseren van komedies had terug een topcast ter beschikking die gans de voorstelling voor vuurwerk zou zorgen waarbij heel wat afgelachen werd bij het aanwezige publiek.

 Foto's copyright ERM

Dat er her en der wat in het honderd zou lopen kon je al op voorhand verwachten met deze topcast die hun rol met een kluchtige perfect vertolkten. Carry , Marilou , Linda , Luc en Eric zijn dan ook gekende waarden in de komedie wereld die alle addertjes onder het gras kennen om het publiek te vermaken. Hans Peter Janssens die zijn vuurdoop had in deze komedie verraste vriend en vijand met zijn schitterende voorstelling. Prachtige zang en het perfecte Westvlaams accent welk ie te danken heeft aan zijn Westvlaamse grootouders. Ook het jonge talent Lucie Collet werd voor de leeuwen gegooid en zij bracht het er vanaf met grote onderscheiding. Altijd leuk om nieuwe talenten aan het werk te zien en als je dan de enthousiaste mama naast je hebt in de zaal kan het al helemaal niet meer stuk. Wie een avondje wil genieten van een frisse komedie moet zeker een ticket boeken voor de swingende retro komedie Minerva Veur Altijd. Je gaat alvast voldaan huiswaarts na een avondje ontspanning van de bovenste plank.

PRAKTISCHE INFO - MINERVA VEUR ALTIJD MINERVA VEUR ALTIJD is een productie van vzw Het Achterland Van: vzw Het Achterland Script & Regie: Jeroen Maes Cast : Carry Goossens – Marilou Mermans – Linda De Ridder - Luc Verhoeven – Erik Goris - Hans Peter Janssens en Lucie Collet. Deze voorstelling speelt van 30 juni tot en met 14 augustus in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

TICKETS Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  .