Mooi volk op de rode loper bij premiére The Broken Circle Breakdown

Producent AuFond Producties ging op 7 april in première met het langverwachte THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. Het aanwezige theaterpubliek kreeg een voorstelling te zien die er stevig inhakt. Het script van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels zorgde voor een hartverscheurend verhaal dat op een waarachtige manier wordt vertolkt door Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrass-band.

 Foto's copyright ERM

Heel wat bekend volk was aanwezig om deze premiére mee te maken en met zijn allen genoten ze van deze prachtige voorstelling.

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN - CREDITS SCRIPT: Johan Heldenbergh & Mieke Dobbels - Schatplichtig aan Richard Dawkins en Dan Bennett REGIE: Manu Jacobs CAST: Roel Vanderstukken (Monroe) & Lize Feryn (Alabama) ORKEST: Guido Bos (contrabas/vocals), Thierry Schoysman (banjo/mandoline/vocals), Bert Van Bortel (gitaar/mandoline/vocals) & Dirk Fonteyn (viool/vocals)

HE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN - PRAKTISCHE INFO De voorstellingen in het Fakkeltheater zijn bijna uitverkocht. De extra voorstelling van 24 juni in Theater Elckerlyc staat wel nog in verkoop.

                    

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be  070 691 002 (max. € 0,30/min).