Nog voor de première wordt The Broken Circle Breakdown met Lize Feryn en Roel Vanderstukken verlengd wegens succes.

Muziektheaterstuk met live bluegrass band krijgt extra voorstelling in Theater Elckerlyc en een theatertour door Vlaanderen.

Het is zover. Producent AuFond Producties gaat eind deze week in première met het langverwachte THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. Dit theaterstuk met Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrass-band, lokt in april volle zalen naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de productie herneemt wegens succes én een grote tour doorheen Vlaanderen zal maken.

  Foto's copyright AuFond Producties

Op 24 juni is de voorstelling eenmalig te zien in Theater Elckerlyc als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater. Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be  en 070 691 002 (max. € 0,30/min).

HERNEMING WEGENS SUCCES Op zaterdag 24 juni zullen Roel Vanderstukken, Lize Feryn en hun live bluegrass band intrede nemen in Theater Elckerlyc met THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. “Will the Circle be Unbroken”, “Wayfaring Stranger” en “If I Needed You” zijn nummers die intussen in het Vlaams collectief geheugen gegrift zijn. Zij vormen dan ook de basis voor het theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels, waarop de gelijknamige film met o.a. Veerle Baetens gebaseerd werd. De voorstelling is eenmalig te zien in Theater Elckerlyc als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater. De plaatsen zijn dus beperkt, dus snel reserveren is de boodschap. Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be  en 070 691 002 (max. € 0,30/min).

          

TOURNEE DOORHEEN VLAANDEREN Wie niet in Antwerpen kan of wil komen kijken, wordt dit najaar op hun wenken bediend. Vanaf 16 september speelt de voorstelling maar liefst 32 voorstellingen op tour verspreid door Vlaanderen.

De volledige tourlijst vindt u hier.