PREMIÉRE "HIJ ZIT MET 'TOUD ZOT" WAS TOP

Zaterdagavond 1 April ging het theaterstuk " hij zit met 't oud zot" in premiére in de kleine fakkel. En dit was geen aprilvis maar een schitterende komedie van auteur Ben Bervoets. Voor het eerst waren we aanwezig om een voorstelling van Ben Bervoets bij te wonen en we hebben het ons achteraf zeker niet beklaagd. Het was genieten van begin tot einde ook al was de cast niet samengesteld uit de bekendste acteurs.

  Foto's copyright ERM

Om een schitterende voorstelling te hebben heb je niet altijd de bekende namen nodig om het aanwezige publiek te animeren . Het grootste bewijs was " hij zit met het oud zot" Deze cast bestaande uit Ben Bervoets , Ron Boeuvelet , Linda Swinnen ,Jelle Bervoets , Myriam Vischschoonmaker, Rosita Huybrechts en Michel Halin voerden hun rol schitterend uit.

Ze stonden met hart en ziel hun rol te vertolken hetgeen je van sommige bekende koppen niet altijd kan zeggen. De passie voor hun vak liep er zo af waardoor er regelmatig applaus en gelach in het publiek kon horen. Je kon je zo in leven in het verhaal dat ze brachten dat het gerust iets langer mocht duren. Van verveling zeker geen sprake en dus zeker een aanrader voor elke theaterliefhebber ook al zijn de plaatsjes beperkt in de kleine fakkel waardoor je best snel boekt om er nog bij te kunnen zijn.

" Hij zit met 't Oud Zot " is nog te zien tot 30 april 2023 in de kleine fakkel te Antwerpen. Tickets : www.fakkeltheater.be of 070-246.036