De Muizenval 04- 05- 2023 tot 28 -05- 2023 in Fakkeltheater

DE MUIZENVAL speelt zich af in pension Monkswell Manor. Een aantal gasten is door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van de politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich daar schuilhoudt. De spanning loopt vervolgens nog verder op als er een tweede slachtoffer valt.

 

Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief hebben voor de moord en ook dat ze in de gelegenheid waren om deze te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar de moordenaar verraadt zich niet. Meer over het verhaal kunnen we nog niet vertellen, dat zou de verrassing bederven en de traditie verbreken dat niemand die de show heeft gezien, vertelt wie de moordenaar is – wat inhoudt dat er maar één manier is om er achter te komen… …naar deze voorstelling komen kijken!

Regie: Bruno Van Heystraeten Auteur: Agatha Christie Cast: Timo Descamps, Karin Jacobs, Erik Goris, Elias Bosmans, Nathalie Wijnants, Marijke Hofkens, Rikkert Van Dijck, Jérémie Vrielynck

Tickets : https://www.fakkeltheater.be/voorstellingen/de-muizenval