ASSISEN V - DE PIZZAMOORD is te zien vanaf 19 mei 2023 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

BACKSTAGE PRODUCTIES LAAT HET THEATERPUBLIEK ALS VOLKSJURY BESLISSEN OVER SCHULD EN ONSCHULD IN EEN SPANNENDE STRAFZAAK.

ASSISEN V - DE PIZZAMOORD Procureur Van Daele (Erik Goossens) en advocate De Vos (Bieke Illegems) slijpen de messen en maken zich klaar voor een vijfde assisenzaak getiteld: De Pizza-moord. Op 18 juli 2020 wordt de flamboyante en beruchte radio-dj Vincent Boulanger, beter bekend als Vince Prince, vermoord teruggevonden. Toxicologisch onderzoek wijst uit dat hij om het leven werd gebracht door een vergiftigde pizza.

 Foto's copyright Backstages Producties

Beklaagde Catherina Verhoeven, de zelfverklaarde buitenechtelijke dochter van Vince Prince, schreeuwt haar onschuld uit. Zij zocht enkel contact met het slachtoffer om hulp te vragen voor haar zieke moeder. En wat met de verongelijkte Waldemar De Cloet? Na het succes van Radio Nova heeft hij geen cent gezien, iets waar hij als medeoprichter zeker recht op had. Was dat reden genoeg om tot moord over te gaan? Kan advocate De Vos de jury aan het twijfelen brengen en hen van nieuwe inzichten overtuigen of weet procureur Van Daele de beklaagde door onverwachte plotwendingen in de val te lokken? Uiteindelijk beslist de jury over het lot van Catherina Verhoeven en die jury…dat bent u.

INTERACTIEF CONCEPT IN HET THEATER: ASSISEN V - DE PIZZAMOORD Regisseur Jaak Lema staat garant voor een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht. Het wordt voor het publiek een meeslepende avond waarbij zijzelf optreden als volksjury en beslissen over schuld of onschuld.

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS - ASSISEN V - DE PIZZAMOORD Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Van 19 mei tot en met 11 juni 2023. Productie: Backstage Producties: Bob Jennes - Dirk Van Vooren - James Cooke - Nico Warrinnier Tekst: Peter Römer en Frank Van Laecke Regie: Jaak Lema Uitvoerend producent: Sil Poppe Met o.a. Frans Maas, Bieke Ilegems en Erik Goossens. Binnenkort wordt de volledige cast bekend gemaakt.

Tickets en informatie: www.backstage-producties.be