Ann Van den Broeck focust zicht vanaf nu 100% op haar herstel.

Afgelopen woensdag had producent Backstage Producties onverwachts nieuws op het menu staan. Actrice Ann Van den Broeck die sinds enkele maanden geconfronteerd wordt met borstkanker besliste dinsdag om uit de show te stappen zodat ze zich 100% kan focussen op haar herstel. Een hartverscheurende en moedige beslissing van de actrice. We wensen Ann een spoedig herstel toe en gunnen met zijn allen haar de tijd die ze nodig heeft om te herstellen om haar vervolgens als de tijd rijp is terug op het podia te zien.

 Foto's copyright ERM

ANN VAN DEN BROECK REAGEERT “Mijn wil en doorzettingsvermogen kunnen bergen verzetten, maar niet alle bergen. Trouwens, met wil en doorzettingsvermogen alleen kom je er niet. Je moet vooral naar je lichaam luisteren. Daarom heb ik beslist dat ik dit jaar niet meedoe met de Winterrevue. De repetitieperiode komt te vroeg en is op dit moment te zwaar. Mijn hart zegt 'ja', maar mijn lichaam zegt hardnekkig 'nee'. En dan moet je kiezen, tegen de wensen van je hart in. Het is een harde beslissing die me veel verdriet doet en een knoop die ik alleen kon doorhakken."

IANTHE TAVERNIER LICHT TOE “Ik wens Ann een spoedig herstel en heb veel bewondering voor haar moedige beslissing. Daarnaast is het een hele eer dat ik gevraagd ben om Ann te vervangen. De rol zal ik op mijn eigen manier invullen want de grote Ann Van den Broeck kun je immers niet immiteren. Verder kan ik rekenen op een topteam zodat ik in de beste omstandigheden de rol kan invullen."

De WINTERREVUE- AN EVENING WITH THE SIX PACK is te zien van vrijdag 16 december tot en met zondag 15 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets en info op www.backstage-producties.be