DE MANNEN VAN DE GOLF NIEUWSTE PRODUCTIE VAN SVEN DE RIDDER COMPANY

 Begin 2023 mogen we terug een komedie verwachten van de Sven De Ridder Company . Ditmaal gaan ze een balletje slaan namelijk de mannen van de golf. Een mooie baldadige komedie op hun bijna vijfjarig bestaan. Sven De Ridder die samen met Brik Van Dyck de ziel van het komedie gezelschap zijn waren dan ook uiterst enthousiast om hun nieuwe komedie voor te stellen in de Golfclub Drie Eycken te Edegem.

  Foto's copyright Rudi Maenhout 

De mannen van de golf is een vriendenclub die elkaar al jarenlang kennen met ook enkele vrouwen in hun vriendengroepje. Op het eerste gezicht zijn het erg goede vrienden maar toch zit er blijkbaar een addertje onder het gras . Wat liefdesperikelen die best niet van onder het gras komen maar het grootste conflict is een buitenstaander die uit de Seefhoek komt en hun rust komt verstoren. De vreemde man die naar Brasschaat verhuisde hoort daar niet thuis volgens de vriendengroep .

Tot grote ergernis wil ie dan ook nog eens lid worden van de golfclub waar de oude leden al helemaal niet mee gediend zijn. Maar uiteindelijk zullen ze hem nog nodig hebben aangezien niet lijkt wat het blijkt te zijn.  Sven De Ridder die altijd over zijn echte familie spreekt dan bedoelt hij uiteraard zijn castcollega's die er telkens een prachtige komedie van maken . Vriendschap op en naast het podia is de sleutel van een succesverhaal welk je op het podia uitstraalt en het stuk veel geloofwaardiger maakt .

Oudgedienden Luc Verhoeven en Jasmine Jaspers kunnen dit beamen. Sven en Brik zijn dan uiteraard ook trots dat ze Warre Borgmans en de Nederlandse Maike Boerdam hebben kunnen strikken . Eerst en vooral omdat het warme mensen zijn en we ook graag eens mensen uittesten die nog nooit met elkaar op de planken hebben gestaan . Een komedie valt of staat uiteraard met goede acteurs en een sterk verhaal en met die reden werken we alleen maar samen met gezellige mensen en geen zeurpieten . Het is de bedoeling dat iedereen zich amuseert zowel het publiek als de acteurs.

 

De mannen van de golf’ speelt van 23 februari tot en met 19 maart 2023 in Theater Elckerlyc in Antwerpen 

                                                  

Cast : Sven De Ridder - Warre Borgmans - Jasmine Jaspers - Brik Van Dyck - Luc Verhoeven en Maike Boerdam . Meer info vind je op www.svenderiddercompany.be Tickets : www.elckerlyc.be of tel 070 691 002 ( max € 0,30 per minuut )