Daphne Wellens kijkt uit naar " DE MUSICAL SINGIN' IN THE RAIN "

Daphne Wellens een van de hoofdcastleden van de musical Singin’ in the Rain heeft er al een mooie cv op haar palmares staan . Zo was ze als tiener  oa al te zien in Samson & Gertkerstshow , de Belgische versie van musical Pinokkio . De jongste jaren was ze oa te zien bij Vermist ; Echt niet OK ; Patrouille Linkeroever . In 2017 had ze samen met haar jarenlange vriendinnen Frances Lefebure en Evelien Bosmans een hoofdrol in de langspeelfilm Charlie en Hannah gaan uit.. In 2019 maakt ze deel uit van de cast van de musical '40-'45 van Studio 100 . En had ze de rol van Marieke in de Nederlandse misdaadserie Keizersvrouwen . Voor mezelf herinner ik Daphne als 'Freya' als hoofdrolspeelster bij de VTM serie DE Rodenburgs in 2009 en 2010.

 Foto's copyright Rudi Maenhout

We hadden dan ook een kort gesprekje met de stralende en sympathieke Daphne Wellens.  De actrice keek er dan ook enorm uit om de repetities met gans de cast van deze musical singin' in the rain te doen. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee je dan samen een cast vormt voor een nieuwe productie .Deze musical aan het water van het donkmeer is dan ook wel iets unieks en ik ben zeer vereerd dat ik bij de hoofdcast mag horen waarvoor mijn dank . Ook al heb ik al wat ervaring met musicals het is voor het eerst dat ik in openlucht een musical mag spelen . En dan nog op deze prachtige locatie het is iets waar je alleen maar van droomt en als het dan werkelijkheid is kan je daar alleen maar van genieten hetgeen ik ook zal doen.

          

Daphne is ne duizendpoot op het vlak van entertainen. Is het nu musical , theater , film of tv series ze doet het allemaal met evenveel passie en inspiratie. Hetgeen je ook kan zien tijdens haar job als actrice of zangeres . Een keuze maakt ze niet graag aangezien ze alles graag doet en wel eens van afwisseling houd . Daphne kijkt dan ook uit naar hoe het publiek zal reageren eens de premiëre achter de rug zal zijn . Het is altijd spannend afwachten hoe het publiek zal reageren maar we hebben er alvast veel zin in om de komende weken het beste van onszelf te geven tijdens deze prachtige musical.

          

SINGIN' IN THE RAIN - PRAKTISCHE EN CREATIEVE INFO : Van 19 augustus tot 3 september - Donkmeer Berlare Een productie van FESTIVARIA - www.festivaria.eu  ONS CREATIEF TEAM: Regisseur: Bruno Van Heystraeten Muzikale leiding: Geert Baetens Decorontwerp: Marnik Baert Choreografie en regie-assistentie: Ingrid Coppieters Kostuums: Elvira Van Bavinckhove Hoofdcast: Michiel De Meyer, Daphne Wellens, Nordin De Moor en Hilde Vanwesepoel. Tickets: www.festivaria.eu