Reeds meer dan 18.000 tickets de deur uit voor " De musical Singin' in the Rain "

In de zomer van 2022 neemt Festivaria je mee naar het swingende Hollywood van de jaren ’20. Maak kennis met Don Lockwood en Lina Lamont, twee supersterren van de stomme film. Volgens de studio een dolverliefd koppel, gewoon goeie vrienden volgens Don. Ze spelen de ene succesproductie na de andere. Totdat de geluidsfilm z’n intrede doet. Diva Lina blijkt een vreselijke stem te hebben. Kathy Selden - het échte lief van Don - mag haar in het grootste geheim dubben.

  Foto's copyright ERM

De jaloezie stijgt ten top. Kan Lina het hart van Don alsnog veroveren? Blijft ze een vedette of valt ze live door de mand? Singin’ in the Rain is gekroond tot beste muziekfilm ooit. De live musicalbewerking van de film is dan ook een feest voor het oog en het oor.

SINGIN' IN THE RAIN - PRAKTISCHE EN CREATIEVE INFO : De musical Singin' in the Rain is een bewerking van de gelijknamige film uit 1952, gebaseerd op het boek van Betty Comden en Adolph Green. De liedteksten zijn van de hand van Arthur Freed en de muziek werd geschreven door Nacio Herb Brown. De musical ging op 30 juni 1983 in première op West End, Londen. Twee jaar later, in 1985, was de productie op Broadway te zien en sindsdien passeerden heel wat internationale producties de revue, onder andere in Noorwegen, Frankrijk, Australië en Rusland. Nu is de musical eindelijk te zien in Vlaanderen als openluchtspektakel. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.

Van 19 augustus tot 3 september - Donkmeer Berlare Een productie van FESTIVARIA - www.festivaria.eu  ONS CREATIEF TEAM: Regisseur: Bruno Van Heystraeten Muzikale leiding: Geert Baetens Decorontwerp: Marnik Baert Choreografie en regie-assistentie: Ingrid Coppieters Kostuums: Elvira Van Bavinckhove Hoofdcast: Michiel De Meyer, Daphne Wellens, Nordin De Moor en Hilde Vanwesepoel.

Tickets: www.festivaria.eu