Regisseur Bruno Van Heystraeten en choreografe/regie-assistente Ingrid Coppieters lichten de huidige stand van zaken toe.

Regisseur Bruno Van Heystraeten: "We zitten waar we moeten zijn. We zijn klaar voor de spurt naar de eindmeet. Zoals bij het realiseren van een film zorgen we nu dat elke scène klopt. Komende week starten we met de eindmontage. Het moment dat alle scènes één geheel vormen, om er zo een prachtige beleving van te maken in een onvergetelijk kader. En wij weten het al zeker… Naast de regen hangt er veel magie in de lucht tijdens elke show."

  Foto's copyright ERM

Ingrid Coppieters vertelt enthousiast over het afgelegde parcours en de uitdagingen die nog op stapel staan: "Zoals elke editie was het weer uitkijken om aan de oevers van het Donkmeer een pracht van een musical te mogen neerzetten, samen met een fantastische crew en ongelooflijk gemotiveerde en superenthousiaste acteurs, dansers en figuratie. Bij Singin’ In The Rain komt er heel wat dans aan te pas en uiteraard ook tapdans. Dat was een uitdaging, vooral ook voor de acteurs. Maar het verloopt heel goed ! Momenteel zijn we in de afwerkingsfase : zorgen dat de overgangen lukken, de details in choreo en staging verfijnen, zodat het geheel als een puzzel in elkaar valt. Deze feelgood musical met de gekende songs en leuke choreo’s zal het publiek zeker kunnen bekoren. Wij kijken er alvast naar uit om voor een volle tribune te staan en hiervan zeker te genieten." SINGIN’ IN THE RAIN What a glorious feeling! I’m happy again.

MEER DAN 400 VOORSTELLINGEN OP BROADWAY NU EINDELIJK IN VLAANDEREN ALS OPENLUCHTSPEKTAKEL VAN 19 AUGUSTUS TOT 3 SEPTEMBER 2022

Tickets: www.festivaria.eu