Bekend Vlaanderen genoot van " VAKANTIEKOMEDIE OOST WEST THUIS BEST "

Zondagavond ging de vakantiekomedie " Oost West Thuis Best" in premiëre .Plaats van gebeuren was de Rode Zaal van het Fakkeltheater in de Hoogstraat te Antwerpen. Het script en regie was in handen van Jeroen Maes een van de toppers wat komedie aangaat Heel wat collega acteurs waren aanwezig tijdens de premiëre en genoten met volle teugen van dit komedie spektakel. Een aanrader voor elke komedie liefhebber.

Foto's copyright ERM

Je kan nog steeds uw ticket boeken aangezien de speeldata nog tot en met 14 augustus is. En wees gerust je zal voldaan en goedgemutst huiswaarts gaan na een avondje lachen met deze topcast.

         

PRAKTISCHE INFO - OOST WEST THUIS BEST OOST WEST THUIS BEST! is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be  Script & Regie: Jeroen Maes Cast : Danni Heylen, Carry Goossens, Lynn Van den Broeck, Ann De Winne, Bart Van Avermaet OOST WEST THUIS BEST speelt deze zomer in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. vrijdag, zaterdag om 20u00 en zondag om 15u00. Dit tot en met 14 augustus 2022. Fakkeltheater (Rode Zaal), Antwerpen TICKETS op www.fakkeltheater.be  of via 070 246 036 - standaardprijs vanaf 29 euro