Premiëre vakantiekomedie OOST WEST THUIS BEST was schot in de roos

Zondagavond ging de vakantiekomedie " Oost West Thuis Best" in premiëre .Plaats van gebeuren was de Rode Zaal van het Fakkeltheater in de Hoogstraat te Antwerpen. Het script en regie was in handen van Jeroen Maes een van de toppers wat komedie aangaat . We waren dan ook benieuwd wat het ging geven met Carry Goossens en Danni Heylen die in hun lange loopbaan toch al veel samen hebben meegemaakt op de planken . Ook bij FC De Kampioenen waren ze een gouden koppel en die magie zie je nog steeds als ze samen op het podia staan. De passie voor hun job stroomt er zo vanaf hetgeen het aanwezige publiek altijd weet te waarderen met het nodige applaus.

  Foto's copyright Rudi Maenhout

Ook Ann De Winne en Bart Van Avermaet zijn heel goed op elkaar ingespeeld hetgeen van deze komedie een topstuk maakt .Maar met Jeroen Maes als regisseur en schrijver hadden we niet anders verwacht. Lynn Van den Broeck daarentegen die voor haar vuurdoop stond bracht de vakantiekomedie " Oost West Thuis Best " nog een dimensie hoger . Het is een verademing om haar in de komedie te verwelkomen. Zelden een jonge dame gezien met zoveel passie op het podia ondanks ze geen ervaring had met komedie. Lynn is alvast een meerwaarde in dit hilarisch komediestuk.

     

Deze komedie " Oost West Thuis Best " is een aanrader voor elke theater of komedie liefhebber het is lachen geblazen van begin tot einde doordat ze zich in alle bochten moeten wringen om het geheim van huisvriend Alex niet te verklappen. Of het hen lukt of toch betrapt worden op leugens daarvoor moet je voor 14 augustus naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater gaan om het te ontdekken.

Een ding staat vast je zal er geen spijt van hebben eens je in de zaal zit en volledig meegesleurd geraakt in deze prachtige komedie. Er zijn reeds meer dan 4000 zitjes verkocht waardoor het spoeden is om nog een ticketje te bemachtigen. Na twee moeilijke jaren kunnen deze mensen alle steun goed gebruiken en bovendien krijg je nog waar voor uw geld ook.

 

PRAKTISCHE INFO - OOST WEST THUIS BEST OOST WEST THUIS BEST! is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be  Script & Regie: Jeroen Maes Cast : Danni Heylen, Carry Goossens, Lynn Van den Broeck, Ann De Winne, Bart Van Avermaet OOST WEST THUIS BEST speelt deze zomer in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. vrijdag, zaterdag om 20u00 en zondag om 15u00. Dit tot en met 14 augustus 2022. Fakkeltheater (Rode Zaal), Antwerpen TICKETS op www.fakkeltheater.be  of via 070 246 036 - standaardprijs vanaf 29 euro