EIGEN PRODUCTIES in het Fakkeltheater

Alle voorstellingen in de nieuwe FAKKELGAZET zijn vanaf nu te boeken en tot in het detail op te snorren via de website van www.fakkeltheater.be De ticketshop en de theaterkassa blijven natuurlijk ook geopend. EIGEN PRODUCTIES Traditiegetrouw presenteert het Fakkeltheater enkele eigen producties: Met “Hotel Vocal”, “The Ladies & The Tramp”, “Chansons Charmantes”, “Nekka Intiem”, “Bellissama” en “Ode an die Freunde” brengt het Fakkeltheater een aanbod dat aanvullend is op al hun gastproducties.

  foto Fakkeltheater

In september start het 17e seizoen van HOTEL VOCAL, het meest geliefde café chantant op zondagochtend van Antwerpen en de ruime omgeving. Dit seizoen passeren onder andere Maarten Cox, Barbara Dex, Jelle Cleymans, Eveline Cannoot en Hans Peter Janssens de revue. Drie zondagochtenden op rij in het Theatercafé van de Rode Zaal. En volgend seizoen brengt het Fakkeltheater met “Hotel Vocal” ook een nieuwe zaalshow op de planken. Onder de noemer THE LADIES & THE TRAMP zijn onder andere Sandrine en Daisy Thys te gast, ze worden begeleid door een 7-koppig live orkest. Ook BELLISSAMA start in oktober zijn vijfde jaargang. Lissa Meyvis ontvangt jong en gevestigd talent uit de klassieke en licht-klassieke wereld. Dit seizoen zijn onder andere Yunah Proost, An De Ridder, Lester Van Loock, Ode an die Freunde en Tutu Puoane te gast. “Bellissama” speelt telkens de 2e zondagochtend van de maand in het Theatercafé van de Rode Zaal. En als kers op de taart spelen de ODE AN DIE FREUNDE ook nog twee concertreeksen in de Zwarte Zaal in september 2022 en juni 2023. In oktober start het 8e seizoen van CHANSONS CHARMANTES. Acht unieke concerten, telkens op de 2e maandag van de maand. Dit seizoen zijn onder andere Jo Lemaire, Andrea Croonenberghs, Anne Mie Gils en Jan De Smet te gast. Op de laatste maandagavond van de maand strijkt NEKKA INTIEM neer in het Theatercafé. Het Fakkeltheater zette vijf jaar geleden een samenwerking met Nekka vzw, onder leiding van Koen Huygebaert. Opnieuw acht unieke avonden met muziek in het Nederlands, en volgend seizoen zijn een aantal kleppers te gast: Jonas Winterland, Stoomboot, Mira en Wigbert.

Foto fakkeltheater

PRAKTISCHE INFORMATIE De nieuwste Fakkelgazet met het volledige aanbod 2022-2023 is te verkrijgen aan de kassa van het Fakkeltheater en alles is tevens te consulteren op de website. Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be , telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.