Fakkeltheater maakt gevarieerd programma van het theaterseizoen 2022-2023 bekend

Vlaams minister-president en minister van cultuur Jan Jambon en schepen van cultuur Nabilla Ait Daoud tonen belangstelling voor het nieuwe theaterseizoen.

foto fakkeltheater

Het was al van 2019 geleden dat directeur Sam Verhoeven de seizoensbrochure van het Fakkeltheater mocht voorstellen tijdens een druk bijgewoonde persconferentie. Op woensdag 1 juni kwamen heel wat acteurs en theatermakers - met bijzonder veel goesting - maar ook nog voorzichtig achterom kijkend - vertellen wat ze het komende seizoen in het Fakkelteater zullen brengen. Ze waren allemaal beschikbaar voor een informele babbel met de pers over hun theater-exploten in het Fakkeltheater. Ook deze zomer blijft het Fakkeltheater geopend. Alle aanwezigen kregen de gloednieuwe seizoensbrochure mee naar huis. Het wordt uitkijken naar maar liefst 55 verschillende producties, verspreid over 580 voorstellingen. Directeur Sam Verhoeven mocht tijdens deze seizoensvoorstelling ook het woord geven aan Vlaams minister-president en minister van cultuur Jan Jambon en Antwerps schepen van cultuur Nabilla Ait Daoud.

PRAKTISCHE INFORMATIE De nieuwste Fakkelgazet met het volledige aanbod 2022-2023 is te verkrijgen aan de kassa van het Fakkeltheater en alles is tevens te consulteren op de website. Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be , telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.