JAN VAN DYKE OP ZIJN BEST TIJDENS DE SHOW VAN MIJN LEVEN

Na 2 jaar wachten was het eindelijk zover op vrijdagavond 27 mei mocht Jan Van Dyke eindelijk de show van mijn leven brengen ter gelegenheid van zijn 50 jarige carriëre inTheater Elckerlyc te Antwerpen . Het was in feite de bedoeling om deze show te geven ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag en 50 jaar op het podium maar helaas besliste covid 19 daar anders over. Maar om heel eerlijk te zijn was het zeker de moeite om al die tijd in spanning te leven om uiteindelijk zijn wervelende show te zien omringd met een topcast.

Foto's copyright ERM

Rasartiest Van Dyke had nog moeite of kosten gespaard om zijn aanwezige publiek waar voor hun geld te geven tijdens een drie en een half uur durende show inclusief pauze . Niemand in België kent beter de principes van de revue , variété en theater dan Jan Van Dyke en dit kon je dan ook zien tijdens zijn wervelende show waar veel afgelachen werd in het publiek welk zich geen seconde verveelde. Jan steelt niet alleen de show maar laat ook zijn castleden de show stelen en hun gloriemoment beleven hetgeen enkel de allergrootsten kunnen. Met duizendpoot Patrick Onzia die van alle markten thuis is ,Goele De Raedt , Kobe Van Herwegen , Sofie , Franky Boy en muziekale compagnon Lou Roman met band had Jan ook een schitterende cast uitgekozen om van zijn show van mijn leven een top spektakel te maken .

Voor wie ' de show van mijn leven ' met Jan Van Dyke nog wil gaan bekijken zoals vele bekende Vlamingen hebben gedaan kan dit nog tot zondag 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

 

PRAKTISCHE INFO - JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN Met Jan Van Dyke, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Sofie en de Lou Roman Band Coaching: Dirk Van Vooren Choreografie: Ingrid Coppieters Van vrijdag 27 mei 2022 t/m zondag 12 juni 2022 Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: www.elckerlyc.be  – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)