Feestelijke première "Jan Van Dyke - De Show van m'n Leven" belicht prachtige carrière van komiek Jan Van Dyke.

Publiek geniet volop van schitterende live show door Jan Van Dyke, Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zangeres Sofie, live begeleid door de Lou Roman band. Na drie jaar wachten was het eindelijk zover.

  Foto's copyright ERM

Op 27 mei ging de feestelijke show JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN in première. Heel wat genodigden verzamelden op de rode loper om deze jubileumshow van Jan Van Dyke te zien. Jan laat zich omringen door topartiesten Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Jans favoriete zangeres Sofie, live begeleid door de Lou Roman Band. Het aanwezige publiek - voor de gelegenheid voorzien van een feestelijke "touch of red, blue & white" - trakteerde Jan Van Dyke en de volledige cast op een staande ovatie met een daverend applaus na afloop van deze schitterende live show. Het publiek krijgt een show van topkwaliteit te zien. Daar staat Jan Van Dyke elke keer opnieuw garant voor.

 

JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN is te zien vanaf vrijdag 27 mei tot en met zondag 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.PRAKTISCHE INFO - JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN Met Jan Van Dyke, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Sofie en de Lou Roman Band Coaching: Dirk Van Vooren Choreografie: Ingrid Coppieters Van vrijdag 27 mei 2022 t/m zondag 12 juni 2022 Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: www.elckerlyc.be    – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)