Kythana de nieuwste sensatie in de showbizz gaf top optreden tijdens finale Miss Exclusive

Vorige zaterdagavond vond de finale plaats van de 12de Miss Exclusive verkiezing . Tijdens een van de pauzes mocht een nieuw talent uit het Meetjesland optreden. Namelijk Kythana een 16 jarige spring in het veld welk de vernieuwde versie bracht van Li La Li welk eind jaren negentig door Kim Kay gebracht werd. De single is pas uitgebracht en er staan al heel wat optredens gepland. Hetgeen ook niet verwonderlijk is als je Kythana bezig zag op het podium van de Soto's in Zottegem.

Foto's copyright ERM

Ze bezit alle facetten om het te maken als artiest de komende jaren . Uitstraling , doorzettingsvermogen , charisma ,enthousiasme , looks , inleving waardoor je gelooft wat ze zingt hetgeen weinigen gegeven is op die leeftijd. Tevens mag geschreven worden dat deze vernieuwde versie beter is dan de hit van Kim Kay indertijd en dit heeft enorm veel te maken met de kwaliteiten van  zangeres Kythana. In de Soto's zaterdagavond had ze direct het publiek op haar hand en werd ze direct getrakteerd op een warm applaus .

                   

En dit heeft ze van geen vreemden aangezien haar vader Filip D'haeze ook de ambiance maker op het podium bij uitstek is , en mama Nathalie Taling jaren danseres was bij Swoop. Ondanks het succes weet Kythana de voetjes op de grond te houden hetgeen ook niet evident is op die leeftijd maar enkel de groten kunnen dit. Indien organisatoren nog iemand zoeken voor een optreden op hun festival of kermis dan zou ik jullie zeker de sympathieke Kythana aanraden. Ambiance verzekerd.

VOOR INFO, PERS & BOOKINGS Star Entertainment BV Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  +32 (0)472 302 296

Download & Stream: https://starentertainment.lsnto.me/kythana