MISTER GAY BELGIUM STELT IN 10DE JUBILEUM EDITIE 12 NIEUWE FINALISTEN VOOR EN LANCEERT SAMEN MET LEONIDAS, ‘ONE LOVE, MANY COLORS’-PRALINES.

GOUDEN 12 Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Antwerps Burgemeester Bart De Wever, en héél wat bekende gezichten, de “gouden 12” Mr. Gay Belgium-finalisten voor editie 2024 voorgesteld.

  Foto's copyright ERM

Aan de oproep om de nieuwe Mr. Gay Belgium te worden gaven maar liefst 93 mannen een positief gevolg. Zij verschenen op zaterdag 20 april 2024 @ Domein Polderwind in Zuienkerke voor een professionele jury. Na een reeks uitdagende proeven werden de "gouden 12" finalisten zorgvuldig geselecteerd.

De Mister Gay-organisatie gaat voor het 10de jaar op rij op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de LGBTQI-thematiek. De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden actief inzetten voor en binnen de LGBTQI-gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus 2024 in het hart van Antwerpen, PLAY Zuid.

 

ONE LOVE, MANY COLORS PRALINES: Mr. Gay Belgium lanceert met trots de 'One Love, Many Colors' praline campagne, gesteund door Leonidas, een eerbetoon aan diversiteit en inclusie. Deze hartvormige ‘blue de toi’-pralines van witte chocolade, spirulina en ganache van bloedsinaasappel, in een stralend blauwe kleur symboliseren de kracht van liefde. Blauw, een kleur die staat voor vertrouwen, vrede en harmonie, dient als een herinnering aan de essentie van gelijkheid en acceptatie.In samenwerking met Leonidas viert de MGB organisatie niet alleen de zoetheid van chocolade, maar ook de chemie van geluk. Chocolade stimuleert de aanmaak van endorfine, het 'gelukshormoon', waardoor het genot en vreugde brengt. Met deze campagne willen ze een boodschap van liefde en positiviteit verspreiden, en een wereld creëren waarin iedereen vrij is om zichzelf te zijn, zonder angst of veroordeling. De opbrengsten van deze pralines gaan rechtstreeks naar de MGB-campagnes, die zich inzetten voor internationale LGBTQI+ rechten. Door onder andere deelname aan evenementen zoals Mr. Gay Europe & World streven ze naar een wereld waarin gelijkheid en respect voor alle individuen centraal staan.

 

VOTING Vanaf 7 mei 204 kan iedereen gratis een stem uitbrengen op één van de 12 finalisten via dé gay lifestyle tv-zender OUTtv. ( www.out.tv  ) 

Meer info : www.mrgaybelgium.be/finalisten-2024