Pandinita’s Kitchen bestaat 2 jaar

Afgelopen zaterdag mocht zaakvoerster Eveline Cours van Pandinita's Kitchen twee kaarsjes uitblazen dit ter gelegenheid van het twee jarig bestaan van haar bloeiende zaak. Ook wij gingen even langs en zagen heel wat volk passeren bij haar foodtruck om even de tijd te nemen om van al het lekkers welk er gesoupeerd werd te nuttigen. De altijd stralende en vriendelijke Eveline had alles tot in de puntjes verzorgd en bestelde met de glimlach alle passerende klanten. Het werd een superfijne zaterdagnamiddag met veel belangstelling voor alle hapjes met een Zuid Amerikaanse tint. 

  Foto's copyright ERM

Eveline neemt jullie mee in de Zuiderse sfeer, met huisgemaakte hapjes, gerechten, desserten en zelfs cocktails! Zelf heeft ze haar ervaring mogen opdoen in Bolivia, waar ze enige tijd gewoond heeft. Het gastgezin waar ze verbleef hadden een restaurant “Las Palmas”, waar ze kennis heeft leren met de Braziliaanse, Argentijnse en Boliviaanse keuken. De liefde en warmte van de Zuiderse cultuur is zo te proeven in hun gerechten, wat haar passie voor koken nog meer deed opwakkeren.

Ze besloot bij haar terugkomst deze geweldige ervaring met de mensen hier te delen, want nog steeds is het hier een ongekende keuken. Een aanrader voor wie van deze keuken kan waarderen.

Meer info op  https://www.pandinitaskitchen.com/