15de ERM kalender tvv koester voorgesteld

Zondag 30 oktober werd in het CC De" Meet te Sint Laureins de 15de ERM kalender tvv het kinderkankerfonds UZ Gent voorgesteld in aanwezigheid van enkele modellen , genodigden , sponsors en pers . De presentatie was in handen van Eric & Carolien Dhollander. Onze huisfotograaf Rudi had van deze 15de editie een speciale editie gemaakt . Namelijk een jaarkalender 2023 met als extra een verjaardagskalender volledig in het thema van wielerlegende Freddy Maertens dit ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag en schitterende wielercarriëre .

 Foto's copyright Danny Decock 

Onze fotograaf vond dat Freddy altijd ondergewaardeerd is geweest voor zijn prestaties op de fiets met oa 2 wereldtitels en eindwinst in de Ronde van Spanje . Samen met zijn dochter Romy werd alles in het geheim geregeld achter de schermen. Romy mocht samen met haar dochter Anna Nina de cover doen van beide kalenders met extra een maand op de jaarkalender en ze sierden ook op de verjaardagskalender . Romy's nicht Bo werkte ook mee aan deze verrassing voor Freddy , zij stond eveneens op de cover met extra maand op jaarkalender en ook met 1 foto op de verjaardagskalender. De andere gelegenheidsmodellen waren Laura De Smaele , Carole Rooryck , Lindsy Beirnaert , Magalie Victor , Céline Du Caju , Yana Bruyére , Helga Van Der Heyden , Kimberly Sikaet , Emilia Donckers , Barbara Gandolfi , Ellen Bogaert en  Nancy Van Baelen. 

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalenders zijn verkrijgbaar na storting van 13 euro ( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer Maenhout Rudi BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres.