MISTER GAY BELGIUM JOREN HOUTEVELS DEBUTEERT MET KINDERBOEK RAFFA

Als voorvechter van gelijkheid en de mening dat iedereen overal 100% zichzelf moet kunnen zijn, ook binnen de schoolomgeving, wil de regerende Mister Gay Belgium Joren Houtevels zijn boodschap en persoonlijk verhaal blijven verspreiden, en dit doet hij door te debuteren met zijn eerste kinderboek Raffa. Raffa is een raaf, en raven horen zwart te zijn, toch? Maar de kleine raaf wordt geboren met een gekleurd veertje.

Foto ingezonden

Mama en papa proberen het te verven, zodat Raffa erbij kan horen. Maar Raffa voelt dat hij nooit hetzelfde zal zijn als zijn broers, en met de hulp van een nieuwe vriendin zoekt hij zijn eigen, kleurrijke weg in het leven. Een verhaal over jezelf durven zijn, zelfs als je omgeving dat probeert tegen te houden. Met prachtige illustraties van Jessy Jason Ching. Voor kanaries, papegaaien en raven vanaf 5 jaar.

Foto auteur Joren Houtevels copyright ERM

Verkrijgbaar voor €17,95 via www.clavisbooks.com  Kinderen zijn de toekomst van morgen, vandaar vond MGB Joren dat ook jonge kinderen nog steeds nood hebben aan verhalen, kinderfiguren met een diversiteitsthema. Hijzelf werd na zijn coming-out niet meteen aanvaard door zijn ouders, en wil met dit boek ook de ouders bereiken en sensibiliseren.