Twintig dames sieren de ERM kalender 2022 tvv koester

Onze traditionele ERM kalender 2022 werd vorige maand voorgesteld aan pers en genodigden aan de huidige covid 19 maatregelen waardoor het in beperkte kring was. Toch was het een fijne namiddag onder de aanwezigen. De presentatie werd in goeie banen geleid door Karolien Blomme . Er werd een hapje en drankje aangeboden aan de aanwezigen. De ERM kalender die aan zijn 14de editie toe was werd in een nieuw jasje gestoken namelijk in A3 formaat . Op de kalender sieren twintig dames waaronder 9 nieuwe gezichten welk voor het eerst aan de ERM kalender meewerkten.

  Foto's copyright ERM

Het was een speciale editie die onze huisfotograaf samenstelde . Namelijk een eerbetoon aan het zes jaar geleden overleden zoontje van Alexandra & Jarric Buysse . Vandaar dat er op de cover een foto afgebeeld staat met Alexandra en haar twee dochtertjes Camille en Margaux . Op alle maanden van de kalender staan er drie foto's van drie verschillende modellen met uitzondering van de maand Mei waar Alexandra met haar echtgenoot Jarric en de twee dochtertjes staan afgebeeld. Tevens werkten ook Steffie Samson en Annelies Van Hijfte de twee meters van Alexandra & Jarric hun dochtertjes mee aan dit project. De twee goeie vriendinnen van Alexandra moesten het wel een zestal maand verzwijgen tot aan de voorstelling als verrassing. Alexandra was hen dan ook zeer dankbaar voor hun medewerking ter nagedachtenis van sterrenkindje Noah die volgend jaar zijn eerste communie zou gedaan hebben.

 

Tevens mocht onze huisfotograaf Rudi ook rekenen op volgende modellen Nancy Van Baelen : Laura De Smaele : Lindsy Beirnaert : Tita Poveda : Nathalie Schepens : Jolien De Smaele ; Magalie Victor : Ellen Bogaert : Nathalie Van Hoorebeke : Emma Smekens : Jolien Buelens : Stephanie Voeten : Anna Ghukasyan : Emilia DonckersWendy Pauwels : Kennie Berckmans en Yaiza Onnockx. Tevens willen we iedereen bedanken welk aan dit project hebben meegewerkt tvv het kinderkankerfonds UZ Gent/ Zoals alle sponsors , modellen en medewerkers.

Onze huisfotograaf is jullie van harte dankbaar. Volgend jaar is het onze 15de editie en wat dit zal worden zijn we volop aan het nadenken om er een speciale editie van te maken. Ook een woordje van dank aan diegene die reeds een kalender bestelden om koester te steunen.

 

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalenders zijn verkrijgbaar na storting van 12 euro ( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer Maenhout Rudi BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres. Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is