Sofie Van Daele is een van de 80 Exposanten tijdens tuindagen aan Kasteel Heihuyzen te Oostmalle

Komend weekend van vrijdag 25 juni tot maandag 28 juni is iedere tuinliefhebber van harte welkom tijdens de tuindagen op het domein van kasteel Heihuyzen te Oostmalle. Bij de 80 exposanten zal er voor ieder wat wils zijn . Een van de exposanten is de alom gekende en talentvolle Sofie Van Daele welk olieverfschilderijen maakt op canvas . Je kan er tal van haar werken bewonderen of aankopen.

  Foto ingezonden

Haar specialiteit is wild maar je kan er ook terecht voor je huisdier te laten verenigen op doek . Voor meer info over haar werk kan je terecht op www.sofievandaele.com  . Wens je met haar kennis te maken kom dan alvast eens naar de tuinbeurs . Hier een van haar prachtige werken.

Foto copyright Sofie Van Daele

Bezoek "Tuindagen Heihuyzen" op vrijdag 25, zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 juni 2021, op vrijdag van 14u tot 21u en de andere dagen telkens van 10u tot 18u. Locatie Kasteel Heihuyzen Heihuizen 3 te 2390 Oostmalle . Ticket kost 8 euro per persoon en kan je gewoon aan de ingang aankopen. Kinderen tot 12 jaar gratis. Er is ruime parking voorzien.