Adegemse Eveline Cours kookt Boliviaans “ Behind the scenes van “Pandinita’s kitchen”

Van jongs af aan heeft de Adegemse Eveline al een passie voor koken. Met die reden heeft ze besloten om deze passie te delen met de wereld. Haar doel is om overheerlijke gerechten te maken, met een persoonlijke touch die haar heel dierbaar is. Die touch is het, Zuid Amerikaanse. De interesse in de Zuid-Amerikaanse cultuur is er al altijd geweest In 2017 mocht Eveline naar Bolivia gaan en daar heeft ze een tijdje gewoond als student. Daardoor heeft Eveline verschillende mooie ervaringen op gedaan, alsook super lekkere gerechten leren kennen waar ze nog nooit van gehoord had, maar nu niet meer zonder zou kunnen!

  Foto's ingezonden

Deze werden altijd met zoveel liefde bereid, en dat het een herinnering is die ze nooit meer gaat vergeten. Hierdoor besloot Eveline dankzij de hulp van haar omgeving, om met deze passie iets te doen en mensen kennis te laten maken met de heerlijke Zuid-Amerikaanse keuken! Dit is voor haar ook een belangrijke drijfveer met pandinita's kitchen, namelijk die geweldige smaken en cultuur op mijn haar manier naar België brengen! Zuid Amerikaanse gerechten bereid met liefde, en met eigen twist! Kort samengevat wil ze de mensen de huiselijke warme latin sfeer laten ervaren, in combinatie met nieuwe smaken en de typische Vlaamse klassiekers! Sooo let’s order some good latin dishes! Pandinita’s kitchen een cocktail van Zuid-Amerikaanse passie, een warme huiselijke sfeer, en het Bourgondisch Vlaanderen! .

 

Voor bestellingen kan je mailen naar " Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  " of door de facebook pagina pandinitaskitchen te volgen