Een droom die werkelijkheid werd voor Charlotte Van de Voorde met het behalen van titel Miss De Luxe 2020

Een paar dagen voor de feestdagen eind vorig jaar gingen we de kersvers verkozen Miss De Luxe 2020 Charlotte Van de Voorde even opzoeken in haar thuisbasis Maldegem . Dit voor een exclusief interview voor ons weekblad . We ontmoeten een glunderende Miss welk nog zelfzekerder overkwam dan een paar maand ervoor toen we haar voor het eerst ontmoeten op de markt van Maldegem . Het toen bij manier van spreken stralende schuchtere jonge dame is op een paar maand tijd geëvolueerd naar een zelfverzekerde jonge dame met een grootse loopbaan voor zich . Ze stond ons dan ook graag met de glimlach te woord toen we ons vragen op haar afvuurden

 Foto's copyright Rudi Maenhout

. Hoe zijn de eerste weken na je overwinning verlopen ?. Zoals iedere andere gewone dag in mijn vorig leven namen we de draad weer op en ondanks mijn titel van Miss De Luxe ben ik nog steeds dezelfde persoon gebleven . Ik mocht ook even op een vrije radio door de organisatie als gastvrouw optreden voor een leuk interview . Hoe groot was de verrassing toen je jou naam hoorde als Miss De Luxe ?. Onbeschrijflijk en heel verrassend natuurlijk . Het moment dat je u inschrijft droom je om de titel te behalen maar om dit dan daadwerkelijk ook te doen is gewoon fantastisch . Het was dan ook een beloning van maanden hard werken door op iedere activiteit aanwezig te zijn . Denk dat ik er maar eentje gemist heb wegens de autocross in Adegem waar ik deelnam maar de overige was ik steeds present . Doordat ik ook al de Miss Pine Bay titel op reis had gewonnen gaf me dit wel een boost van zelfvertrouwen naar de finale toe . Hoe kijk je terug op jouw deelname ? . Als onzeker meisje had ik weinig zelfvertrouwen om me in te schrijven door mijn slechte ervaringen in mijn jeugd als gepest meisje . Maar door de steun van mijn mama Marjon die me stimuleerde om het toch maar te doen heb ik me ingeschreven. En achteraf bekeken ben ik daar heel tevreden over dat ik mijn kans gewaagd heb mede door de grote steun van mijn ouders en grootouders.

Heb je na de overwinning nog een feestje gebouwd met de familie ? . Een beetje nagenieten was er wel bij maar heel hard heb ik niet gefeest . We waren redelijk laat thuis en rond de middag moest ik al present zijn voor het radio interview . Was het onthaal op je werk leuk na je titel van Miss De Luxe 2020 ? . De directie en collega’s waren heel enthousiast en ook de bewoners van het rustoord waar ik werk waren ongelooflijk blij . Ze waren enorm nieuwsgierig hoe mijn verkiezingsavond verlopen was . De directie had een klein feestje georganiseerd met aperitiefje en gebakje tesamen met de bewoonsters . De meeste onder wilden dan ook graag een fotoke met me . Het was een leuke namiddag en ik ben hen dan ook heel dankbaar voor de vele faciliteiten die ik kreeg toen ik nog fiinaliste was . Ook dankzij hun steun en van mijn collega’s heb ik dit tot een succesverhaal kunnen volbrengen waarvoor mijn dank. Wat hoop je nog te bereiken in het verdere leven ? . Heb nog wel enkele dromen ondanks ik mijn werk heel graag doe maar je weet nooit natuurlijk hoe het verder verloopt in je leven . Politie agente worden bijvoorbeeld lijkt me ook wel leuk . Verder doe ik ook graag fotowerk en zingen doe ik ook graag en komende zomer zal ik mijn eerste single mogen brengen . Een Vlaamse muziek maar we zijn momenteel volop aan het klaarstomen en zanglessen aan het volgen . Ik kreeg enkele maanden terug deze aanbieding van Pure Entertainment en Power Music Belgium en ga dit met beide handen grijpen . We zien wel waar het schip zal stranden .

Heb je al zicht op wat je allemaal staat te wachten het komende jaar ? . Nog niet echt maar dit gaan we binnenkort wel gebriefd krijgen van de organisatie Miss De Luxe . Wellicht heel wat activiteiten , jury in andere Miss verkiezingen , fotoshoots , hopelijk podium miss tijdens de parkcross in Maldegem . we zien wel wat er op ons afkomt. Als Miss ga je dit jaar ook autoracen en thaibox doen ?. Zeker en vast aangezien ik dit heel graag doe . Alles zal natuurlijk afhankelijk zijn welk programma ik te verwerken heb als Miss De Luxe namens de organisatie . Maar de tijd die ik heb ga ik zeker besteden aan autocross en thaibox . twee hobby’s waar ik me heel goed kan in uitleven en ontspannen . Wat zijn jou mooiste herinneringen tijdens je deelname aan Miss De Luxe ?. De vele vriendschappen die ik heb overgehouden aan deze Miss verkiezing . Alle leuke events welk we hebben mogen doen . De nieuwe mensen die ik heb leren kennen dankzij mijn deelname. Maar het allermooiste natuurlijk mijn kroning als Miss De Luxe 2020 in het bijzijn van familie en vrienden . Dit is een moment welk ik gans mijn leven zal koesteren. Ben je sterker uit de verkiezing gekomen ?. Ongetwijfeld door mijn deelname ben ik veel zelfverzekerder geworden en ga ik me zeker niet in een hoekje laten drummen zoals vroeger. Hoe zal je kerst en oudjaar verlopen ?. Gewoon met familie thuis wat vieren en oudjaar de jaarlijkse traditie speciaal voor Memé Alicia welk helaas 2 jaar geleden overleden is. Een leuk samenzijn met familie om daarna rustig het nieuwe jaar in te zetten.

Geef eens je favoriete gerecht en drank prijs ? . Geef me maar alle soorten pasta’s , pizza en frietjes of een lekkere overschotel en een glaasje water . Alcohol drink ik zelden vandaar een glaasje water . Bij een speciale gelegenheid kan er wel al eens een goeie cocktail gedronken worden maar dit is zeer zeldzaam . Met welke reden raad je deze prachtige Miss verkiezing aan? Het is een prachtorganisatie waarbij Guy en Natasja heel familiaal met de finalisten omgaan . Het is niet zomaar een miss verkiezing zoals vele andere . je kan deelnemen vanaf 18 jaar tot 55 jaar . Je mag gehuwd zijn en kinderen hebben . Een maatje meer iedereen krijgt de kans om hieraan deel te nemen. Hetgeen de verkiezing nog zoveel mooier maakt .Het gaat hier niet alleen over uiterlijk maar ook over de inhoud . De begeleiding is ook zeer goed en je kan steeds bij Guy en Natasja terecht voor om het even welk probleem. Een echte aanrader voor wie alsnog droomt om ooit aan een miss verkiezing deel te nemen waarbij je niet het perfecte plaatje moet hebben. Je kan nog steeds inschrijven www.missdeluxe.be  Je oma Rosa en opa Roger waren heel enthousiast toen je tot Miss werd gekroond. Hoe hebben zij jou avontuur beleefd ?. Hun eerste reactie was waaraan doe jij nu mee maar het tij keerde snel . Eens de verkiezing bezig was waren ze reuze enthousiast en pepe wou van alles op de hoogte zijn . Hij vroeg telkens wat er op de social media stond en ook alle kranten waar ik in stond met een reportage had ie al snel te pakken . Ze steunden me volledig en waren heel fier dat ik hun kleindochter was . Pepe was er dag en nacht mee bezig ongelooflijk en toen ik het kroontje mocht ontvangen kwamen de tranen in zijn ogen van geluk en fierheid dat zijn kleindochter gewonnen had . Het was gewoon mooi om te zien hoe hij er mee bezig was.

Wie wil je als slot bedanken voor hun steun aan jou adres ?  Eerst en vooral mijn ouders die voor 200% achter me stonden en altijd bereid waren om er te zijn indien nodig . mijn grootouders Roger Schoonacker en Rosa Goethals voor hun oneindige steun. Vrienden en familie welk er waren tijdens de finaleshow. De organisatie Miss De Luxe voor de fijne tijd die ik mocht beleven en die ik nog zal beleven als regerende Miss De Luxe . De choreo voor de morele steun en alle fotografen welk me mooi in beeld hebben gebracht en journalisten die me hebben gepromoot . En iedereen die in me geloofde thanks voor alles . Naast de titel van Miss De Luxe nam Charlotte ook nog de social media en sms voting Award mee naar huis . Voor ons mocht ze ook nog Miss Fotogeniek erbij gekregen hebben maar dit zou wellicht teveel van het goede zijn geweest.