Theater Elckerlyc blijft gesloten , alle voorstellingen worden verplaatst naar latere data

Producent Theatertainment is genoodzaakt de komedie "KIEREWIET" uit te stellen tot volgend theaterseizoen door COVID-19! Twee weken terug pakte Theatertainment nog uit met een persconferentie maar vandaag heeft het Coronavirus ook het team van de komedie "KIEREWIET" gedwongen tot "omdenken". De voorziene première van 10 april gaat niet door. Gezondheid gaat voor op alles. Theatertainment en De Komedie Compagnie nemen het risico niet, noch voor de repetererende cast, noch voor het publiek. In goed overleg met regisseur Stany Crets en cast heeft producent Theatertainment de voorstelling uitgesteld naar komend theaterseizoen.

  Foto's ingezonden

Iedereen zal opnieuw van de partij zijn. Er waren ondertussen al 6000 tickets verkocht. Al deze tickethouders zullen gecontacteerd worden en omgeboekt naar een nieuwe speeldatum vanaf 30 april 2021 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. U heeft tickets voor KIEREWIET? De voorstellingen van KIEREWIET van vrijdag 10 april tot en met zondag 3 mei worden verplaatst naar april/mei 2021. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen op dezelfde plaatsen en dezelfde categorie. Je dient niets te ondernemen, wij doen het werk voor u. Je krijgt automatisch de nieuwe tickets via e-mail of deze worden opnieuw opgestuurd per post. De nieuwe tickets worden de komende dagen uitgestuurd, dus check zeker je mailbox op regelmatig tijdstip (gelieve ook de spambox of reclame map na te kijken). De volgende voorstellingen worden verplaatst naar latere data

Wat als deze nieuwe datum voor KIEREWIET niet uitkomt? Indien de nieuwe toegewezen speeldatum niet uitkomt in je agenda, dan verplaatsen we je tickets naar een andere datum in deze nieuwe speelperiode. Zo kan je toch nog genieten van de voorstelling KIEREWIET. Indien je wenst om te boeken moet je beseffen dat we niet meer dezelfde plaatsen of dezelfde categorie kunnen voorzien. Gelieve zelf contact op te nemen met Ticketbalie om deze verplaatsing van tickets aan te vragen. Worden mijn tickets terugbetaald?

         

De aangekochte tickets die reeds betaald zijn worden NIET terugbetaald omdat de voorstelling KIEREWIET wordt verplaatst en niet geannuleerd. Wij helpen je graag kosteloos om je tickets om te boeken naar een geschikte datum in de nieuwe speelperiode van april/mei 2021.

                   

Gelieve zelf contact op te nemen met Ticketbalie om deze verplaatsing van tickets aan te vragen. Ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).