Eeklonaar Chris Double U Ft Dj Vusin brengt nieuwe single " The Earth ' uit

Vorige week hadden we een kort gesprek op veilige afstand met de bijna 50 jarige Eeklonaar Christiaan De Greef te werk gesteld bij bpost. Christiaan startte op 18 jarige leeftijd als Chris Double U met een discobar voor het jeugdig publiek . Muziek was zijn passie en al heel snel had ie de smaak te pakken in de muziekwereld waardoor ie bij lokale radio’s ook als dj kon beginnen zoals radio contact . Maar dit was zeker niet het eindpunt van wat ie voor ogen had .

 Foto's copyright Christiaan De Greef

Hij werd geboekt om als dj te gaan draaien in Swingcafe’s , lounge bars en discotheken waaronder de Maldegemse Lamborghieni . Hetgeen ie jaren aan een stuk ook zou doen . Maar een zestal jaar geleden begon het te kriebelen om samen met Dj producers samen te werken en muziek uit te brengen via DMN records zoals “Back on Earth”,”waiting for a moment “en “Time”, . Achteraf bekeken een gouden zet na twee sabat jaren . Tijdens die twee jaren zonder producties broeide het idee om zelf in productie te gaan. Een uitdaging die wonderwel lukte met single’s zoals “Life’s Changing”,”Let the beat Drums”en Real Changing”. Dit kon Chris uitbrengen via DMN Records waar ie na al die jaren een goeie vertrouwensband had mee opgebouwd . hetgeen resulteerde in meerdere samenwerkingen . Toch waren de ambities nog niet gestild van Chris Double U hetgeen resulteerde in nieuwe uitdagingen en verzoeken van collega’s. Op een bepaald moment kwam er een verzoek van Dj Producer Big B om samen te werken aan een single waarmee ze na de zomer zouden buitenkomen . En zo kwam de tophit “ End of Summer uit bij DMN Records . Dit smaakte naar meer en zo bleef Christiaan niet stilzitten en begon hij met collega Gilles De Decker ( Dj Vusin ) aan een nieuw project . Na heel wat brainstormen werd de nieuwe single “ The Earth “ geboren op 11 maart 2020 . De single betekende voor beiden voor de mens .

     

Ook ditmaal kon Chris Double U rekenen op DMN Records om de single uit te brengen waarvoor ie hen zeer dankbaar is om al die jaren in hem te geloven. Ondertussen is ie al aan een nieuw project begonnen op weg naar een volgend succes hetgeen we hem van harte wensen. Je kan Chris Double U single’s beluisteren en verkrijgen op Amazone,spotify,ITunes en beatport of https://dmnrecords.wixsite.com/dmnrecordsofficial  en je kan zijn website bewonderen chris-double-u.webnode.be