Joyce De Troch genoot van Winterrevue Extra Large

Joyce De Troch die onlangs nog hoge ogen gooide tijdens de voorstellingen van "T Schoon Verdiep was een van de gebodigden tijdens de feestelijke voorstelling Winterrevue Extra Large . De altijd stralende en sympathieke Joyce wist ons te vertellen dat ze enorm genoten had van deze pracht voorstelling en ze raad dan ook iedere theaterliefhebber om alsnog naar Winterrevue Extra Large te komen kijken .

Foto copyright ERM

De tijdelijke hereniging van Caals en Van Vooren was super geslaagd tijdens deze revue onder leiding van Stany Crets. Voor ons ging Joyce dan ook graag even op de foto met haar zus Lesley.

PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE 2019 - EXTRA LARGE WINTERREVUE 2019 - EXTRA LARGE vanaf 13 december 2019 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment. Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: - Surf naar www.elckerlyc.be/programma  , kies WINTERREVUE en klik op ‘TICKETS BESTELLEN’