Dubbel Goud voor Remco Evenepoel tijdens Olympische Spelen in Parijs

Remco Evenepoel behaalt dubbelslag in Parijs en mag zich na de tijdrit nu ook Olympisch wegkampioen noemen. Na een sterke tour waarin ie als derde eindigde na grootmeester Pogacar en Vingegaard pakte Remco stevig uit tijdens de Olympische wegrit nadat ie ook al de tijdrit op zijn erelijst wist te plaatsen. Een sterk staaltje fietswerk afgerond met een dubbele gouden medaille.

  Foto's copyright ERM

Ben je nu voor of tegen Remco je kan niet ontkennen dat deze getalenteerde atleet op 24 jarige leeftijd al een mooi palmares heeft samen gefietst waar vele renners maar kunnen van dromen. Als Belg zouden we fier moeten zijn om zo een renner rijk te zijn en niet zoals sommigen hem afbreken en de afgrond in duwen. Een echte wielerliefhebber geniet van zijn prestaties ben je nu fan of niet.

We zijn ervan overtuigd dat we van deze krachtpatser nog het laatste niet gezien hebben en wat is het mooi dat ie telkens met de pedalen antwoord op al die critici . Dit kunnen enkel de allergrootsten. Remco bedankt voor alle mooie wielerdagen welk je ons hebt gegeven de afgelopen jaren en nog veel succes de komende jaren.