Fandag Ceylin Alvarado in supporterslokaal ambiance cafe 4 Ever was groot succes

Zaterdag 11 Mei was het een hoogdag in ambiance café 4 Ever te Lint. In de namiddag kwam niemand minder dan Ceylin Alvarado langs in haar supporterslokaal bij Kurt en Vanessa. Dit om de aanwezige fans eens te begroeten welk er steeds zijn in goede en vooral slechte tijden. Het supporterslokaal is ook het enigste in het land welk de naam van Ceylin mag gebruiken als supporterslokaal. Vorig jaar waren de weersomstandigheden niet zo gunstig als dit jaar. Nu hadden we zonnige temperaturen om er een leuke namiddag van te maken onder de fans.

 Foto's copyright ERMmediasite

Ondanks het goede weer was er iets minder sfeer dan vorig jaar maar dit had alles te maken doordat de ambiance makers van vorig jaar op een communie feest zaten. Maar daarom was het niet minder gezellig om aanwezig te zijn in het gezelschap van de familie Alvarado, welk we heel dankbaar zijn om ieder jaar eens een namiddag vrij te maken om langs te komen in het supporterslokaal. Je moet het toch maar willen doen als wereldtopper in het veldrijden met eindwinst dit jaar in de wereldbeker en superprestige. Melissa en Luc Verlinden de bezielers van het eerste uur van deze familiale supportersclub hadden samen met Marleen en de lokaalhouders Luc en Vanessa alles tot in de puntjes goed voorbereid om iedereen een fantastische namiddag te laten beleven. Rond drie uur in de namiddag nam Melissa het woord om iedereen te bedanken welk aanwezig was met een geweldige speech.

               

Vervolgens werd het fantastisch seizoen van Ceylin nog eens met alle aanwezigen overlopen vooraleer Ceylin het woord nam om iedereen te bedanken welk haar gans het seizoen steunen. Na de mooie woorden van Ceylin werd zij en haar broer Salvador welk ook even naar het lokaal was langsgekomen in de bloemetjes gezet door de supportersclub. Ook papa Rafaël en partner Roy deelden in de bedankingen van de supportersclub. Het is altijd leuk vertoeven tijdens de fandag van Ceylin Alvarado mede door het feit dat gans de familie Alvarado zo familiaal is en ondanks de successen de voetjes steeds op de grond weten te houden. Enkel de allergrootsten kunnen dit en met die reden is Ceylin met kop en schouders de allerliefste renster uit het wielerpeloton. Zelden ga je zo een familie ergens ontmoeten.

En als je daarbij ook nog eens Luc en Melissa neemt welk al hun vrije tijd in de supportersclub steken dan heb je het perfecte plaatje om er een fantastische namiddag van te maken. En dan mogen we lokaalhouder Kurt Liekens niet vergeten te bedanken welk een nieuwe wind in de supportersclub laat waaien sedert hij vorig jaar zijn ambiance café 4 ever ter beschikking stelde als clublokaal.

Als je eens in Lint bent moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de Duffelsesteenweg 50 voor een frisse pint en een leuke babbel. Vervolgens nam Ceylin ruim de tijd om even een babbeltje te slaan met de fans en eventueel een foto te laten nemen voor wie dat wou.

               

Ondertussen hadden de aanwezige fans ook enkele drankbonnetjes ontvangen en was er ook een tombola voorzien. We zagen een heel ontspannen Ceylin tijdens de fandag welk enorm genoot van deze namiddag samen met haar familie. Ze tapte zelfs een frisse pint zoals een professional met een goede col schuim voor lokaalhouder Kurt welk hem met veel plezier nuttigde.

               

Rond 17u30 werd de fan namiddag afgesloten en gingen de familie Alvarado met het bestuur en lokaalhouder nog een hapje eten op restaurant in de buurt om een gezellige namiddag af te sluiten. Gans de familie Alvarado is dan ook heel dankbaar voor de morele steun welk ze krijgen tijdens het wielerseizoen. Vandaar dat ze met heel veel plezier eens tijd maken voor een fandag als dank voor iedereen die in hen gelooft. Bij deze willen wij dan ook de familie Alvarado bedanken voor de fijne namiddag en ook een woordje van dank aan Melissa en Luc voor hun jarenlange inzet voor deze fantastische familie. Jullie waren de eersten die in hen geloofden en steunden en dankzij jullie is er nu een familiale supportersclub gevestigd in Lint waar er wellicht nog vele leuke momenten zullen plaats vinden. Bedankt voor de leuke namiddag welk tot in de late uurtjes duurde voor ons in het clublokaal. We kijken alvast uit naar volgend jaar om terug een hoogdag in ambiance café 4 ever in Lint te beleven onder fantastische vrienden welk we in ons hart houden.