Wereldkampioene veldrijden Ceylin Del Carmen Alvarado verwent supporters met stuk taart tijdens fandag

Zaterdag 7 maart was het op de koppen lopen tijdens de fandag van wereldkampioene veldrijden Ceylin Del Carmen Alvarado . In haar Belgisch supporterslokaal Jong Jut te Koningshooikt werd ze opgewacht door een paar honderd supporters . In haar gezelschap haar jongere broer Salvador welk samen met zijn zus Ceylin op steun kan rekenen van deze prachtige supportersclub onder leiding van Luc en Melissa Verlinden .

 Foto's copyright Rudi Maenhout

Beiden kwamen in stijl aangereden in een porsche cabrio met de regenboogkleuren . De fans konden rustig een babbeltje slaan en met hun idool op de foto . Als verrassing had Ceylin ook slagroomtaart bij om aan haar supporters uit te delen . Jullie hebben de afgelopen zes maanden door weer en wind mij komen aanmoedigen hetgeen ik enorm waardeer , vandaar deze kleine attentie voor jullie . Met die reden kom ik ook jaarlijks graag eens langs in dit supporterslokaal om de supporters persoonlijk te bedanken verklaarde ze aan ons . Zij waren er van in het begin van mijn carrière erbij om in me te geloven en dat vergeet ik niet . Het bezoek duurde een tweetal uur waarna ze samen met bestuursleden en de cafebaas Polle nog even op restaurant ging .

 

Dit om gezellig wat bij te praten na een leuk bezoek aan haar supporters met wie ze allemaal met de glimlach op de foto ging . Voor Ceylin is dit ook genieten om zo eens tussen de supporters te komen . Ondergetekende was vorige donderdag bij de wereldkampioene op bezoek voor het exclusief interview aan ons weekblad welk je volgende week kan lezen . Bij deze willen we Ceylin Del Carmen Alvarado al hartelijk bedanken om even tijd voor ons te nemen hetgeen onze lezers enorm zullen waarderen